KONAČNO UHVAĆENI ZAJEDNO NA MORU? Procurila zajednička fotka sa koleginicom; Mahir Mulalić se odmah oglasio (FOTO)

Pobednik pretposlednje sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Mahir Mulalić poslednjih dana odmara na crnogorskom primorju, u društvu koleginice i ostalih saradnika.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

"Meni je Crna Gora uvek bila izazovna i lepa i drago mi je što sam opet ovde. Kratko ću se zadržati. Voleo bih da ostanem 15-tak dana, ali Bože moj", rekao je Mahir za grand.online.

Ipak, mi smo naslutili da se nešto dešava i pitali smo ga šta ga to intrigira u Crnoj Gori, ali je ostao misteriozan, ne želeći da otkirije da li je nova ljubav razlog zbog koje želi da produži odmor.

"Intrigira me Crna Gora (smeh). Ima puno sveta, a ja volim gužve. Na primorju su uvek lepe devojke, dobra raja", rekao je i nastavio:

"Saobraćaj me malo nervira, jer smatram da dobro vozim, a nerviraju me loši vozači".

Vrele letnje dane provodi sa društvom na plaži, ali mu je jučerašnji dan bio poseban jer je bio u društvu koleginice iz takmičenja Krstinje Matanović, što je i zabeleženo na Instagram profilu Zvezda Granda.

"Mahir i Krstinja uhvaćeni zajedno na primorju", pisalo je u opisu nove fotografije koju možete pogledati NA OVOM LINKU!

Njihovu spontanu fotku komentarisao je i sam Mahir, napisavši: "Konačno smo provaljeni".

.

Pevač je za portal grand.online objasnio otkud njih dvoje zajedno u Crnoj Gori:

"Bili smo kod Krstinje na nastupu, uživali smo, zabavljali se, bilo je super, malo sam i ja pevao. Utisci su...ajd živeli", ponovo je bio misteriozan Mulalić, što je samo "podgrejalo" sumnju da se nešto dešava na primorju.

Mladi pevač je brzo prešao na drugu temu, pominjući novu pesmu "Daće Bog":

"Meni je drago što je moja nova pesma ugledala svetlost dana, cela ekipa i ja smo ponosni. Pesma mi je legla na prvu, čak sam je iz prve i otpevao u studiju. Bila mi je čast raditi sa Banetom Opačićem i snimati spot baš u Crnoj Gori. I ako Bog da očekujte od mene nešto novo od jeseni, jer nastavljam putem kojim sam krenuo", istakao je Mahir.