Karleuša iskreno: Baš znam da budem skot, posle mi bude žao, ne mislim loše

Jedna od najpopularnijih članova žirija je svakako pevačica Jelena Karleuša, koja u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" često "podiže prašinu" svojim komentarima.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Protekle subote, tokom komentarisanja jednog od takmičara, Saša Popović je iskoristio momenat da isproziva Jelenu Karleušu.

Pošto je takmičar Srđan Stanić (18) iz Švedske otpevao "Zbog tebe sam vino pio", hit Šerifa Konjevića, Saša Popović je iskoristio priliku da podseti Karleušu na čuvenog kolegu.

"Šerif je pravi gospodin. Ja se nadam da ćemo se videti uskoro", rekla je Jelena, na šta je Saša odgovorio: "Letos sam ga zvao u Opatiju, ali nije hteo da dođe jer nema tebe", prenosi grand.online.

"Pa nisi me ni zvao ove godine. A ne bih ni došla jer nema jahte", rekla je JK, na šta je Popović odgovorio: "Ima jahte, bila celo leto",

"Znači slagao si me da si prodao", iznervirano je odgovorila pevačica, a onda se prisetila situacije sa Šerifom.

"Prišao mi je u Sarajevu u restoranu i rekao ''Ja sam onaj što peva džiberske pesme''. Bilo mi je jako neprijatno i porekla sam da sam to rekla, i posula se pepelom. To mi se isto desilo i sa pokojnim Sinanom. Baš znam da budem skot, posle mi bude žao al' ne mislim loše", rekla je JK, na šta je Marija reagovala: "Tebi uglavnom uvek bude žao posle svega što kažeš nakon tri sekunde", piše grand.online.