Kajli Minog nije se ostvarila kao majka: Bolest je sve promenila

Čuvena australijska pevačica Kajli Minog konačno je otvoreno progovorila o svojoj borbi sa rakom dojke, priznavši da ju je upravo bolest sprečila da ima decu.

Kajli Minog, foto: Stuart C. Wilson/Getty Images/Entertainment
Kajli Minog, foto: Stuart C. Wilson/Getty Images/Entertainment
.

Džepna Venera prisetila se 2005. godine kada joj je dijagnostikovan kancer, i objasnila kako je to uticalo na osnivanje porodice u njenom slučaju.

"Imala sam 36 godina kada sam dobila dijagnozu. Realno, tada sam bila u drugoj polovini života", rekla je Kajli, pa dodala:

"U to vreme deca još uvek nisu bila na mom dnevnom redu, ali bolest je sve promenila".

Pevačica je prokomentarisala i mogućnost da sada postane majka.

Ona je istakla i da žali za nekim stvarima u životu, ali da se trudi da ima pozitivan stav prema životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Fbf ... Windswept in Havana after filming a scene on the beach. ☀️??

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

.

Sada imam 50 godina i mnogo sam opuštenija u životu. Ne mogu da kažem da se ne kajem za neke stvari, ali mogu da kažem da bi mi bilo teško da nastavim dalje da sam nešto klasifikovala kao kajanje, tako da sada moram da budem filozofski nastrojena koliko god to mogu. Morate da prihvatite ono gde ste i da nastavite dalje sa te tačke", objasnila je muzička diva.

Kajli je kazala je da najviše žali što je lagala samu sebe kada je reč o ljubavnim odnosima. Ovo je potpuno razumljivo, s obzirom da je javnost upućena u njene veze koje su se sve redom završile veoma burno i uglavnom je ona bila ta koja je prevarena ili ostavljena.

No, akcentovala je da nikada nije prestala da veruje u ljubav, a nagrada za to stigla je u vidu njene romanse sa 45-godišnjim Polom Solomnsom, kreativnim direktorom britanskog izdanja magazine “GQ”.

Izvor: zena.blic.rs