Jelena Gavrilović OVOM fotkom "zapalila" mreže: Fanovi joj pišu da je NAJLEPŠA, a kompliment joj udelila i Marija Kilibarda (FOTO)

Zvezda serije "Od jutra do sutra" Jelena Gavrilović objavila je fotografiju s koje njeni fanovi ne mogu da skinu pogled.

.

.

Popularnu glumicu Jelenu Gavrilović publika gleda u ulozi Anđelke u telenoveli “ Od jutra do sutra“ radnim danima od 21 sat na Prvoj televiiji. Prelepa umetnica snima „punom parom“ , ali je aktivna i na društvenim mrežama.

Dok gledaoci prate radnju ove uzbudljive serije pune zapleta, intriga i spletki, Jelena je odlučila da svoje pratioce „počasti“ fotografijom u prelepoj haljini koja je uslikana tokom leta dok je mamila uzdahe na crnogorskom primorju. Izazovno izdanje umetnice raspametilo je sve na Instagramu, a sliku pogledajte na OVOM LINKU.

„Zrači lepota iz tebe“, "Princeza“, "Predivna“, "Najlepša Srpkinja trenutno“, samo su neki od komentara oduševljenih fanova. Među brojnim komplimentima primetili smo i komentar naše voditeljke Marije Kilibarde, koja joj je napisala: "Lepota“. Jelena joj je odgovorila emotikonom srca.