"Ja ne znam šta je sa vama muškarcima" - Aleksandra Prijović PROGOVORILA nakon što je nepoznati mladić na njenom nastupu uradio OVO! (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Prijović je pre nekoliko meseci objavila novi album, koji je sudeći po reakcijama publike na društvenim mrežama, ali i na njenim nastupima, naišao na odličan odziv. Iz dana u dan obara sve rekorde posećenosti na nastupima, a na svakom se desi poneka nesvakidašnja muško-ženska situacija.

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Nedavno, pevačica je dobila na poklon prsten, dok je pevala u klubu, a kada joj je nepoznati mladić izneo predlog da se venčaju, nasmejala se i tada priznala da joj se prosidbe često dešavaju.

Nakon toga, Prijovićka je na svom TikToku objavila video:

"Ja ne znam šta je sa vama muškarcima u poslednje vreme me stalno neko prosi. Ja sam udata", rekla je pevačica na bini, pokazujući svoju burmu na ruci.

Letnju turneju je posvetila promociji novih pesama, a kruna ovog albuma biće veliki koncert u Beogradu koji je zakazan za sledeću godinu.

@aleksandraprijoviic ,, Ja ne znam šta je sa vama muškarcima u poslednje vreme me stalno neko prosi” 🤣🤣🤣💍👸🏽👸🏽👸🏽❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 #aleksandraprijovic #aleksandrazivojinovic #zvuktisine #sabotiram #javnomesto #jasamodlicno #marš #veridbananastupu #viral #fyp #fypシ ♬ original sound - Aleksandra Prijovic