IZ KAMIONA DO VELIKE SCENE: Neobične životne priče POBEDNIKA "Nikad nije kasno" (VIDEO)

Borba za titulu najboljeg trajala je mesecima, a po odluci publike i stručnog žirija trijumfovali su Dubravko Biondić Duba, Boban Canevski i Amer Čengić Čenga.

Foto: Tv Prva / &Exkluziv& screenshot
Foto: Tv Prva / "Exkluziv" screenshot
.

Iako su ih gledaoci upoznali kao sjajne vokale i prave šoumene, vreme je da saznate i čime se oni bave.

Muzika je Dubina najveća ljubav od malih nogu, koju je sada u četrdesetšestoj godini života krunisao pobedom od strane Fejsbuk glasača u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno".

Još kao osnovac zavoleo je harmoniku i osnovao svoj bend, međutim nakon osamnaest godina bavljenja poslom koji najviše voli, usled zdravstvenih problema morao je da operiše glasne žice, a lekari mu nisu prognozirali povratak pevanju.

„Bilo je jako teško. Prvih nedelju - dve dok nisam znao da li ću moći da platim operaciju bio sam u takvoj depresiji da nisam znao kako se zovem, kako da se ponašam, gde da idem i šta da radim. Muzika je moj život, ja sam ceo život u tome. Uživao sam u svakoj noti, svakoj reči i onda ti odjednom neko kaže morate se oprostiti od nečega što najviše volite - to me je toliko pogodilo“, iskren je bio Dubravko u razgovoru za naš portal.

Usledila je operacija, a velika ljubav prema pevanju bila je jača od svih prepreka, kao i pomoć prijatelja koji su mu pomogli da skupi novac za operaciju.

Inače Dubravko sada živi i radi od vožnje kamiona u Nemačkoj, iako ne propušta priliku da zapeva sa svojim bendom kada nije na putu.

.

„Muzika je moj život. Oduvek sam maštao da postanem pevač“, upravo ovom rečenicom predstavio se Boban Canevski još u prvom krugu takmičenja "Nikad nije kasno", a nakon deset meseci neverovatne borbe uspeo da ostvari svoju najveću želju i ponese laskavu titulu pobednika SMS glasača.

Iako je završio srednju muzičku školu i sreću okušao u "Zvezdama Granda", simpatični Makedonac je završio Fakultet za istoriju, nakon čega se zaposlio kao kustos muzeja "Holokaus" u Makedoniji.

Ljubav prema muzici nasledio je od majke, a kao najvećeg krivca što do sada nije ostvario uspešnu muzičku karijeru vidi baš sebe, jer kako tvrdi nije dovoljno investirao u sebe i svoj talenat.

Jedan je od retkih veterana koji je na samom startu borbe neskromno priznao da se nada pobedi.

.

Možda i najveći miljenik ženskog dela publike, Amer Čengić Čenga svojim stilom, energijom i glasom rokera prikupio je i simpatije stručnog žirija koji mu je dodelio titulu trećeg pobednika sedme sezone Jakšićevog šoua.

„Moj stajling je specifičan, ali se ovako ne oblačim kada radim. Bavim se jednim specifičnim poslom, od koga živim, imam svoju kompaniju limo servisa već petnaest godina“, otkrio je za Grand Online.

Ovaj roker u duši je pravi primer da se upornost isplati budući da je poslednjih sedam godina pokušavao da postane deo emisije "Nikad nije kasno".