Isak Šabanović progovorio o PREKIDU SARADNJE SA MILIJEM: To je to, nećemo da se lažemo

Iako je u pretposlednjoj sezoni "Zvezda Granda" osvojio drugo mesto, mlada nada muzičke rok scene Isak Šabanović osvojio je srce publike, pa ga mnogi smatraju pobednikom. Nakon što je objavio svoje prve tri pesme, njegova popularnost je samo rasla.

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Sada sprema novu numeru.

"Dali smo gas sa novom pesmom, to je balada koju najavljujem već godinu i po dana. I konačno će da ugleda svetlost dana!- otkrio je Isak sa veliko dozom nestrpljenja.

Iako je u jeku popularnosti, kao i svi pevači na početku karijere ima velike snove i želje, ali je uprkos tome ostao skroman i prizeman. Na pitanje sa kojim kolegom bi želeo da snimi duet Isak odgovara:

"Stvarno ne znam… Ne bih previše eksperimentisao i ja mislim da u ovoj situaciji nisam ja taj koji treba da pita nekog za duet. To nije lažna skromnost, ali ko sam ja da pitam, a ako mene neko pita od ovih većih i starijih kolega i zvezdi, zašto ne bih. Ili rok, ali može i anrodnjak neki, tipa pesme „Jorgovani“ i „Lopov, lopova“", priznaje Šabanović, kome očigledno osim posla ne manjka ni obožavateljki.

"Sada se dobro branim od njih (smeh). Donekle sam se navikao na popularnost, zapravo sam naučio kako da se ponašam u stvari. Malo mi je došlo do mozga sve, ali nemam u glavi da sam ja neka zvezda. Mada jedino što mi smeta je kada sam u centru pažnje i dođem negde gledaju me i ako se nakašljem (smeh), eto malo mi to smeta. Naravno, dođu ljudi da se slikaju, ali često nemaju obzira, priđu mi dok jedem, dok su mi puna usta. Sve u svemu mnogo mi je trebalo da se naviknem, ali sada se opuštam maksimalno i hoću da živim", istakao je za Grandov portal.

S obzirom da je prve muzičke korake napravio baš na Grandovoj sceni, mnoge zanima da li će uslediti saradnja sa bivšim mentorom Milijem.

"Za sada je to to, sa Milijem sam naravno dobar. Nećemo da se lažemo, napravio mi je hit koji i danas svi pevaju. Ne znam šta će sada biti pošto drugu pesmu radim sa Sofrom, ali svakako sa Milijem sve korektno, pomogao mi je mnogo i tokom takmičenja i posle toga", objasnio je Šabanović.