Isak Šabanović PROGOVORIO O odnosu sa Mahirom Mulalićem: Ja sam tada prošao, on mi se javio i posle me precrtao

Nakon dvogodišnjeg trajanja pretposlednje sezone takmičenja ''Zvezde Granda'' među učesnicima, naročito onima koji su prošli u finale, rodila su se velika prijateljstva.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

S obzirom na to da su tokom učešća delili dobro i loše, uspone i padove, suze i smeh, logičan sled bio je da ih zajednička ''muka'' poveže i učini da se u najmanju ruku saosećaju jedni sa drugima.

Iako sada možete videti pobednika Mahira Mulalića i drugoplasiranog Isaka Šabanovića kako na sav glas pričaju o svom drugarstvu, na početku ipak nije bilo tako.

"Meni je bilo najgore što niko sa mnom razgovarao nije. Prvi Mahir mi je rekao : ''Ja sam jarane mislio da si go*no.'' Sad se stvarno dobro družimo", otkrio je Isak pa objasnio zašto je Mahir kao i drugi, imao takvo mišljenje.

"Ja sam zanešen tip, kad prođem ja ne vidim, ne zato što sam uzdignut nego Bog zna gde su mi misli tada. Valjda sam ja prošao a Mahair mi se javio tipa ''Dobar dan, đe si, je si li dobro'', a ja sam valjda iskulirao i tu sam bio precrtan. E posle se naravo situacija popravila", rekao je Isak, piše grand.online.