Indira Levak ŠOKIRALA fanove FOTKOM SA SUPRUGOM: Oboje ranjeni, njemu je ovo peta operacija ruke (FOTO)

Pevačica Indira Levak je na Instagramu otkrila da su ona i njen suprug "povređeni".

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Pevačica Indira Levak već je osam godina u srećnom braku sa suprugom Miroslavom Levakom, a na društvenim mrežama često deli njihove zajedničke fotografije.

Par je zajedno od 2013, a venčali su se 30. maja 2014. u jednoj belovarskoj vinariji gde su organizovali intimno slavlje za stotinjak najbližih zvanica.

Ne samo što su srećni u privatnom životu, par Levak odlično i poslovno sarađuje. Miroslav je Indirin menadžer, te tako zajedno često putuju na njene nastupe i putovanja.

Pevačica je svakodnevno aktivna na Instagramu, gde je fanove i obavestila o trenutnom zdravstvenom stanju. Novom fotografijom se požalila da i ona i njen suprug pate od bolova, ali da ih to nije sprečilo da nastave sa poslom.

"Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine. Oboje ranjeni, on peta operacija ruke, a ja već mesec dana živim sa bolom u leđima. Ranjeni, ali srce veliko k'o kuća pa idem večeras da "rasturim" partijanu u Slavonskom Kobašu, vidimo se ekipo", poručila je Indira uz fotografiju na kojoj se vidi da joj suprug ima previjenu ruku, ali bez obzira na to - vozi automobil.