"IMAM SAMO DVE REČI ZA ONE KOJI SE NISU VAKCINISALI" Anastasija Ražnatović: Imala sam koronu, to nije promenilo moje mišljenje

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović govorila je o vakcinaciji protiv korona virusa, te navela da je i sama bila zaražena.

Anastasija Ražnatović, foto: Prva TV
Anastasija Ražnatović, foto: Prva TV
.

Anastasija je navela da je ponosna na našu zemlju što je u kratkom roku obezbedila vakcine za celokupno stanovništvo i istakla da nije imala dilemu oko toga da li da se vakciniše.

"Posle užasa koji je čitavu planetu zahvatio samo sam razmišljala koliko je daleko rešenje. Čim se vakcina pojavila, znala sam da ću biti među prvima koja će stati u red da je prime i time pokazati odgovornost i prema sebi i prema porodici, pa i svim ljudima. Ovo je 21. vek i logično je da očekujemo kada se već desila pandemija, da medicina odgovori u kratkom roku na najbolji mogući način. Primila sam Sinofarm vakcinu jer je to bio period kada se još uvek malo znalo o svim vakcinama, pa sam se vodila logikom… Klasična vakcina, napravili su je oni gde je virus i počeo i bila sam sigurna da neću imati nikakve reakcije. Sada bih primila bilo koju koja je odobrena od strane naše države i Svetske zdravstvene organizacije", rekla je pevačica za "Mondo", prenosi Blic.

Na pitanje šta bi poručila generaciji koja još uvek razmišlja da li da se vakciniše, odgovorila je:

"Rekla bih im samo dve reči: što pre. Što pre da se vakcinišemo. Mi mladi, da zaštitimo sebe, svoje roditelje, svoje prijatelje. Što pre da se vratimo normalnom životu, na fakultete, u školske klupe… Što pre da možemo da bez straha odemo u pozorište, bioskope, koncerte, utakmice, klubove. Što pre da bismo živeli, radili, putovali".

Anastasija je podelila i svoje iskustvo sa korona virusom.

"Nažalost, imala sam koronu, na sreću prošla je gotovo bez ikakvih simptoma. To nije promenilo moj stav i moje mišljenje o kovidu. Mnogi moji prijatelji i poznanici nisu prošli tako lako kroz taj virus i ja sam imala svest o tome da mogu i drugi put da se zarazim i da možda prođem sasvim drugačije, zato nisam imala nikakvu dilemu vakcinisati se ili ne", istakla je ona za pomenuti medij.