Finalistkinja "Zvezda Granda" otkrila sve o Ceci: Bili smo u šoku zbog njenog ponašanja

Maja Milutinović, finalistkinja nedavno završene sezone takmičenja 'Zvezde Granda'', kojoj je mentorka bila Ceca Ražnatović, otkrila je detalje saradnje sa najvećom balkanskom zvezdom.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

"Zaista predivna. Iskreno, nisam očekivala da je najveća balkanska zvezda toliko veliki čovek, divna osoba. Toliko je prijatno u njenom društvu, topla, srdačna, spremna da pomogne, da se aktivno bavi svakim segmentom nastupa našeg. Sa njom možete da pričate o bilo čemu, i važnim stvarima ali i onim opuštenim, da se samo ćaska uz kafu", otkrila je Maja za grand.online.

S obzirom na to da je sa Cecom provodila mnogo vremena, anegdota i uspomena bilo je mnogo, ali se ipak izdvaja jedna stuacija koju Milutinovićeva neće nikada zaboraviti.

Reč je o prvom susretu sa poznatom pevačicom na prvoj probi koja je Maju ostavila šokiranom na pozitivan način.

"Pošto nam je javljeno da će i Ivana Peters raditi sa nama kao član Cecinog tima, nisam očekivala da ću videti Cecu na probi. Međutim, prva proba, mi sedimo, ona ulazi, mi u šoku kao: ''Vau''. Izljubila nas je i izgrlila sve, i već mi je bilo jasno o kakvoj divnoj ženi i energiji se radi", objasnila je finalistkinja.