Fenomenalan odgovor En Hatavej na priče da liči na Amal Kluni

Jeste li vi primetili sličnost ove dve lepotice? En nije zanala za poređenja nje i Amal Kluni, ali kada je čula imala je šta i da kaže...

.

Svetski mediji obožavaju da prave top liste svega i svačega vezane za poznate ličnosti i baš vole da porede svetske zvezde! Često, na primer, prave top liste selebriti blizanaca, koji, jelte nisu blizanci.

Na jednoj takvoj listi našle su se i En Hatavej i gospođa Kluni, Amal.

Zato i ne čudi što je jedna novinarka dok je razgovarala sa En, povodom njenog novog filma "Song One", zatražila od nje komentar na ovakva poređenja. S obzirom da zvezde nikako ne vole da ih porede sa bilo kim drugim i sa ogorčenjem gledaju na takve priče, odgovor lepe En oduševio je sve.

"Nikada tako nešto nisam čula! Hvala vam", bilo je prvo što je En rekla, a zatim je i dodala:

"Nadam se da ću postati i upola žena kao što je ona. Ona je tako uspešna i zaista čini svet boljim mestom za život".

En je takođe rekla novinarki da joj je ulepšala dan kada joj je rekla da liči na Amal.

Ako možda ima neupućenih, Amal je veoma uspešan advokat za ljudska prava. Predstavljala je Džulijana Asanža u borbi protiv ekstradicije iz Švedske 2011. godine. Grčka ju je angažovala kao advokata savetnika u pranici sa Britanskim muzejom oko tužbe za mermerne skulpture koje se trenutno nalaze u njemu.

Postoje podaci da se udala za jednog glumca, pod imenom Džordž, jednog sunčanog dana u Italiji i da je uzela njegovo prezime, piše Huffingtonpost...

.

Pročitajte i:

U novoj reklami Kim pokazuje ono što ume najbolje...