Elen Dedženeris PRIVODI ŠOU KRAJU! Opraštanje od publike i sećanje na početak karijere: Niko nije verovao u nas pre 20 godina

Posle skoro dve decenije, čuvena voditeljka jeste publici rekla zbogom, ali je i obećala - da ovo nije "kraj njihove veze"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Elen Dedženeris (64) zaključila je svoj čuveni šou koji nosi njeno ime u poznatom stilu - uspela je da po ko zna koji put nasmeje svoju publiku čak i emotivnim govorom, u kom je izjavila kako ovaj potez, na koji se odlučila posle 19 godina, nikako nije kraj njihove veze.

"Ovo je nešto kao... Pauza. Možete da gledate i druge šou programe sada, možda i neku drugu publiku s vremena na vreme", govorila je ona, a prenosili i brojni tamošnji mediji, dok je Elen izgovarala svoje zbogom u stilu raskida. Hit detalji

Ova epizoda je, inače, snimljena još 28. aprila. U istoj, porazgovarala je, između ostalog, sa glumicom koja joj je bila i prva gošća, Dženifer Aniston, a s kojom se i privatno druži. Intervjuisala je Bili Ajliš, kao i Pink, koja je imala i svoj performans.

Emisija je zaključena isto onako kako je svojevremeno i počela u septembru 2003, s Dedženeresovom na kauču pred televizorom, s tim što je ovoga puta uzela daljinski upravljač i isključila aparat, zbog čega su mnogi zaplakali.

"Kada smo pre 20 godina pokušavali da prodamo šou, niko nije verovao u nas. Ne zato što smo bili drugačiji, nego zato što sam ja bila takva. Tada, nisamo mogla da kažem „gej", nije mi to bilo dozvoljeno. A kod kuće to stalno pričam, znate, kao: „Šta imamo za naš gej doručak?", „Dodaj mi gej so", „Je l' neko video gej daljinski?" Svakako, ta reč nije smela na televiziju. Takođe, nisam mogla da se izražavam u množini, jer bi to odmah značilo da sam s nekim. Zasigurno nisam smela da kažem „supruga", jer istopolni brakovi nisu bili legalni. Sad stalno izgovaram reč „supruga"", govorila je Elen, a kamera je bila usnimila njenu ženu u tom trenutku, glumicu Poršu de Rosi, sa kojom je Elen 13 godina u srećno, braku.

Zatim, Elen je odigrala svoj poslednji ples kroz publiku, zajedno sa di-džej Tvičom., prenosi 24sedam.rs.

Foto: Profimedia/EllenTube
Foto: Profimedia/EllenTube
.

Dženifer

Anistonova, koja je bila i prva gošća ovog šoua, ispričala je u poslednjoj epizodi kako se nosila s krajem „Prijatelja", razvodom, odlascima na terapije, povratku pred kamere... A zatim se prisetila i svojih brojnih gostovanja u „Elen" šouu. Svoje mesto nije napustila dok Dedženerisovoj nije dala i poklon - otirač na kom piše: „Hvala ti za uspomene".

Voditeljka je i sama odabrala istaknute detalje šoua i prikazala ih publici. Dotakla se čak i drame u kojoj je njena emisija prozvana, najblaže rečeno, toksičnim okruženjem. Naglasila je kako to nikako nije uticalo na njenu odluku da stavi tačku na „Elen". - Kada ste kreativni, treba vam izazov, a meni ovo više nije izazov - izjavila je bila ona još u maju 2021, pa dodala kako veruje svojim instinktima, da je i vreme da se šou privede kraju. Bili

Ajlišova se kod Elen i, uopšte, u „daytime" šouu pojavila sa svega 16 godina, 2018. Ovom prilikom, otkrila je koliko je bila nervizna zbog gostovanja. Pink

Njena pesma „Today's the Day" bila je i glavna ovog šoua tokom 13. sezone, međutim, ovom prilikom je izvela „What about us", koju Elen privatno obožava.

Poznata pevačica takođe je donela voditeljki jedan poklon - korpu punu „sitnica za penziju" - poput seta za pletenje, hleba od kiselog testa i dvogleda za posmatranje ptica.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

"Ako sam išta uradila za ovih 19 godina, nadam se da sam vas inspirisala da budete svoji. Ako je neko dovoljno hrabar da vam kaže ko je u stvari, budite i vi hrabri pa mu budite podrška, čak i ako ga ne razumete. Kada vam ljudi pokažu ko su, to je najveći poklon koji možete da dobijete. Kada otvorite srce i um, postaćete saosećajniji. A to čini svet boljim mestom. Hvala vam što ste bili uz mene. Osećam vašu ljubav i šaljem vam isto toliko nazad", zaključila je Dedženerisova.

Šou će se prikazivati sve do kraja leta, s raznim gostima i voditeljima, kompilacijama događaja, kao i reprizama epizoda. Mnogima, međutim, već sada nedostaje „sveža dnevna doza", pošto je tome došao kraj.