Dragana Mirković o Lepoj Breni! Da li je ikada bilo LJUBOMORE i RIVALSTVA?

Dragana Mirković jedna je od retkih pevačica sa naše scene koja se može pohvaliti da ima mnogo iskrenih prijatelja na estradi.

Dragana Mirković, foto: Printscreen/PrvaTV
Dragana Mirković, foto: Printscreen/PrvaTV
.

Već decenijama svojom najboljom prijateljicom smatra koleginicu Lepu Brenu, ali se zbog brojnih obaveza i različitom mestu prebivališta retko viđaju.

Ipak, kako prošlo tako i ovo leto uspele su da provedu zajedno, pa su se zajednički dani u Monte Karlu pretvorili u pravu feštu

"Posle dužeg vremena imale smo dosta vremena da pričamo zajedno o svemu, da se družimo i uživamo. Prisećale smo se mnogih emotivnih trenutaka u našim životima. Naročito vremena kada je postala mama a ja bila slobodna devojka pa sam stalno bila sa njom", ispričala je Dragana za Grand news.

Sve što su mogle da dožive, od lepih do ružnih trenutaka, doživele su zajedno, a ono što je najvažnije je da se nikada nisu gledale kao konkurenciju.

"Ja kada sam se pojavila na sceni Brena i Vesna Zmijanac su bile najpopularnije. Ni jedna ni druga nisu bile ljubomorne, i zašto bi bile, već me prihvatile. Evo pitajte Vesnu kako me je hvalila i govorila da ću lom da napravim sa karijerom", rekla je Dragana.