Đorđe David se prisetio momenta kad je saznao da će POSTATI OTAC, pa otkrio šta će uraditi ako ga partnerka ikada ostavi...

Rok muzičari oduvek su uživali status najpoželjnijih muškaraca među pripadnicama lepšeg pola, što zbog svog autentčnog izgleda tako i zbog načina života koji vode. Isti slučaj je i sa Đorđem Davidom, koji je od od svog prvog pojavljivanja na javnoj sceni postao ''smrt'' za žene, što kažu da je slučaj i danas.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Međutim, o njegovim bivšim partnerkama malo se znalo, sve dok se nije pojavila čuvena Ana, sa kojom danas ima ćerku Stašu, i potpuno ga promenila.

"Ana je jedan mnogo pokvaren čovek, jedna namazana kučka, koja je sve tako perfidno uradila da ja mogu samo da joj skinem kapu. Volim da budem svoj i slobodan, a ona je to u startu skapirla i apsolutno kao pametna žena ni na čemu nije insistirala. Svoju priču je vodila fantastično, kao da je psiholog", otkrio je Đorđe u emisiji ''Iz profila'' pre sedam godina.

U trenutku kada su se upoznali, Ana je radila u jednoj teretani na Novom Beogradu, u kojoj je Đorđe počeo da vežba na nagovor drugarice.

"Kada sam je spazio ja sam se odmah zakucao, što mi se jako retko dešavalo u životu. Morao sam da budem vrlo uporan jer mi nije verovala. Mislila je da sam tu došao da uberem još jedan list sa grane, a evo već 9 godina smo zajedno. Mi smo nevenčani, ja ne mogu da se priklonim nekim stvarima, moram da imam svoj prostor, i ona je to skapirala", ispričao je David, prenosi grand.online.

Anu je zavoleo zbog svega što ona jeste, a ljubav se samo nadogradila dolaskom ćerkice Staše na svet. Roker je tada priznao da mu nije bilo svejedno s obzirom da se u ulozi oca ostvario na pragu šeste decenieje, tačnije sa 49 godina.

"Namenski smo želeli dete, i bolju majku za svoje dete nisam mogao da izaberem. Zanimljiva je stvar kako mi je saopštila da je u drugom stanju. Vraćao sam se sa svirke u neku zoru oko pola 5, i ona me je pozvala na telefon i saopštila mi. Nije mogla da čeka uživo da mi kaže jer nije mogla da zaspi. Dao sam kolegi iz benda da vozi jer ja nisam bio u stanju. Na kraju smo stali na pumpu i pili smo, iako ja ne pijem, pa smo čekali da prođe 8 ujutru da nas ne bi zaustavila policija", prisetio se roker kroz osmeh.

Svestan razlike u godinama između njih dvoje, Đorđe ne isključuje opciju da možda jednog dana on više neće biti njen izbor, ali naglašava da će sa Anom uvek biti prijatelj, ukoliko do toga dođe. "Ponovo kažem da bolju osobu nisam mogao da izaberem. Ali ako mi ona jednog dana kaže: ''E čiko, našla sam nekog mlađeg'', šta da radim. Mi ćemo uvek civilizovano moći da pričamo i funkcionišemo, naročito jer imamo novi centar sveta, a to je naša ćerka Staša", realan je Nikolić.