Đorđe David bio RAZDVOJEN od supruge: Naravno da mi je žao...

Praznici su prošli, a žiri "Zvezda Granda" uveliko radi punom parom na snimanju novih emisija. Iako snimanja i rad sa kandidatima mogu da budu i tek kako iscrpljujući Đorđe David tvrdi da mu ove obaveze, pored njegove karijere, ne pričinjavaju teret.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

"Meni je moj posao koji radim provod. Ja u tome uživam i meni je svaki dan izlazak", iskren je bio roker, prenosi grand.online.

Za tekuću godinu ima jasne planove, a pored poslovnih posebno ga raduje i jedan vezan za njegovu mezimicu.

"Barem dva spota do juna meseca, rad sa kandidatima, koncerti, predstave i upisivanje moje Staše u muzičku školu", otkrio je David.

Kao i svi i on praznike voli da provodi sa najvoljenijim osobama, ali nazalost ove godine nije bilo tako iz opravdanih razloga.

"Bilo je vrlo razdvojeno pošto je Ana imala koronu. Ovo je prvi put da sam proveo praznik u krevetu vrteći kanale do ponoći, posle sam na kratko otišao do drugara na klopicu i zezanje i vratio se kući. Naravno da mi je bilo žao što sa Stašom nisam dočekao, ali nadoknadićemo", obajsnio je muzičar.

Ne krije da je ispratio i spektakularan nastup svojih koleginica povodom dočeka Nove godine u Beogradu i kako ništa manje nije očekivao.

"Gledao sam u nekom odloženom terminu. Marija mi je uvek bila super, na visini zadatka. Odlično radi kao i uvek, dobar bend, bubnjar je najbolji. Sara Jo me je oduševila. Ona je ultimativna tinejdž zvezda koja fantastično izgleda i mislim da će tek da napravi nešto", tvrdi Đorđe.