DIRLJIVO: Žena Aleka Boldvina objavila fotku sa njim i poručila mu: Ne želim da te izgubim (FOTO)

Zbog svega što prolaze, Hilarija je rešila da mu pokaže da na nju uvek može da računa.

Foto: Profimedia/Ferrari
Foto: Profimedia/Ferrari
.

Holivudski glumac Alek Boldvin je u žiži javnosti već neko vreme zbog incidenta koji se dogodio na setu njegovog filma "Rđa" kada je usmrtio Halinu Hačins, direktorku fotografije i ranio reditelja Džoela Suzu. Zbog svega što se dešava i kroz šta prolazi, njegova supruga Hilarija mu je pružila podršku.

Ona je objavila fotografiju na kojoj se ljube i napisala mu dirljivu poruku.

"Ovde sam, volim te i pobrinuću se za tebe”. To su bile jedine reči koje su mi došle u glavu kad smo saznali da je Halina umrla. Sećam se da sam tu frazu iznova ponavljala. Stravičan gubitak, mučenje njene porodice i tebe, mog supruga, koji ste se nekako pronašli u ovoj nezamislivoj noćnoj mori. Taj trenutak je urezan u moje pamćenje, fotografi koji te okružuju, telefoniraju sa mnom, dokumentuju tvoju agoniju. Nisam mogla da budem blizu tebe da te zagrlim, čuli smo se preko telefona, samo vizuelni prikaz koji svet može videti - započela je Hilarija, pa dodala:

"Naš javni život donosi veliku radost u povezivanju s neverovatnim ljudima i ogromnu traumu kad padne mrak. Mišljenja i unovčavanje o našem životu postaju glasna i preterana. Bojala sam se šta će se dogoditi ako se otvoriš jer sam videla da ti je duh slomljen, mentalno zdravlje razbijeno, a duša u nezamislivoj boli. Ponekad se pitam koliko jedno telo i jedan um mogu da podnesu. Ne želim da te izgubim", napisala je ona u opisu fotografije koju možete pogledati NA OVOM LINKU!