Dejvid Bekam ŽIVEO U STRAHU ZBOG NJE, dolazila mu je na vrata i PRETILA

Proslavljeni engleski fudbaler Dejvid Bekam živeo je u strahu od progoniteljke koja mu je slala pisma i pojavljivala se ispred njegovog doma, saopštili su njegovi advokati pred sudom u Engleskoj.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Osoba koja je progonila Bekama mentalno je poremećena, zove se Šeron Bel i živi u Votfordu.

"Bio sam zabrinut šta bi mogla sledeće da uradi", glasila je izjava Bekama koja je pročitana pred sudom. Belova je Bekamu poslala prvo pismo 5. jula prošle godine u kom je rekla da će ga posetiti u njegovom domu u Londonu i da je adresu dobila od privatnog detektiva.

Ona je navela i svoja osećanja prema bivšem fudbaleru i dodala da joj njegova supruga Viktorija Bekam duguje novac. Bekamova prokoniteljka pojavila se 9. jula 2021. ispred doma Bekamovih, ali je otišla kada joj je obezbeđenje reklo da je promašila adresu.

Slične radnje Britanka je ponovila u septembru prošle godine kada je u pismu najavila da će doći na ćaskanje, kao i da nije naoružana. Belova je u pomenutom pismu navela i da ju je Tom Kruz, proslavljeni holivudski glumac i Bekamov prijatelj, "stvarno uznemirio", prenosi b92.net.

U trećem pismu iz oktobra 2021. Belova je Bekamu rekla da ga voli i da je tako otkad su bili deca. Bekam je u izjavi rekao da nikad u životu nije video svoju progoniteljku i da je njeno ponašanje nestabilno i nepredvidivo.

"Osetio sam da je rečnik u pismima postao sve više emotivan i preteći za mene i moju porodicu i to me uznemirilo", naveo je Bekam. Sudija Majkl Snou naložio je da Belova ostane u pritvoru u odgovarajućoj ustanovi na osnovu Akta o mentalnom zdravlju i ona neće snositi pravne posledice.