Čuvena Žaklinica spakovala KOFERE i otišla na zasluženi ODMOR: Evo gde sada uživa glumica iz serije "Igra sudbine" (FOTO)

Mlada glumica Tijana Maksimović koja je stekla veliku popularnost zahvaljujući ulozi Žaklinice Tankosić u hit seriji „Igra sudbine“, spakovala je kofere i napustila Srbiju.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Tijana se na svom Instagram profilu oglasila iz Istanbula, gde je iskoristila priliku da pozira za društvene mreže.

Glumica se sa osmehom na licu slikala na mostiću, sa predivnim palmamam u pozadini, a kako je izgledala, pogledajte na njenom Instagram profilu klikom OVDE.

Tijana Maksimović je prvi put samostalno gostovala na televiziji baš u našoj emisiji "150 minuta", a tada je priznala da je oduvek želela da postane glumica:

"Zadovoljna sam zato što sam stvarno grizla da uspem u ovome. I dalje se trudim, i dalje ne mislim da sam uspela, mislim da je ovo tek početak. Drago mi je kad se setim kad pogledam slike, jer se malo teže sećam svog prvog nastupa, imala sam možda 5 godina. Igrali smo neku predstavu uoči Božića u Kraljevačkom pozorištvu, tako da kad pogledam tu sliku bude mi nekako drago", izjavila je Tijana jednom prilikom u pomenutoj emisiji.

(S.M.)