Čije je kritike pogađaju? Sanja Kužet otkrila "One me najčešće kude"

Lepota i osmeh koji krasi Sanju Kužet njeno je najbolje oružje, kojim svake subote tera oblake negativnosti i u naše domove unosi radost.

Sanja Kužet, foto: Prva TV
Sanja Kužet, foto: Prva TV
.

.

Zaštitno lice najpopularnijeg talent šoua tvrdi da pozitivnu energiju na snimanju dobija od publike i čuvenog žirija, koji često ističe da je prava seks bomba i da takmičari treba da se ugledaju na nju. Nedavno je zapalila studio "Zvezda Granda" vrcavim plesom, a sada je otkrila ko je najčešće kritikuje i čija kritika je najviše pogađa.

- Mama i sestra me najčešće kude i retko kad zadovoljavam njihove kriterijume. Pored njih dve, samoj sebi sam najveći kritičar, ali najviše me pogađa njihova kritika jer me one najbolje poznaju. Mada posle toliko godina rada na televiziji naučila sam kako da napravim da mi uvek bude odlično, ako mi dan nije najsjajniji, nema šanse to da provale ni moji najbliži, a kamoli gledaoci. Sama znam kada sam dala 99, a kada sam dala 100 posto - izjavila je lepa voditeljka za

Nedavno je priznala da ima svoje favorite u "Zvezdama Granda" i da se više i ne trudi da sakrije, kao što je to činila ranijih godina.

- Trudim se da budem objektivna ali sam živ čovek. I mene nekad preplave emocije i ne želim više to da držim pod kontrolom kako je to možda bilo u prethodnih nekoliko sezona - uz osmeh je rekla.

Izvor: Grand