Ceca PRETILA Popoviću, pa krenula da UDARI Mariju Šerifović: "Mrtva si, pali bre od mene" (VIDEO)

Nova epizoda "Zvezda Granda" biće žestoka i udarnička.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Udarničke su bile i pripreme mentora sa svojim takmičarima sa kojima su radili danonoćno. Iako su se možda očekivali maksimalnih šest glasova, žiri je izgleda podigao svoje kriterijume.

"Prva pesma je bila fantazija", pokušao je Bosanac da prokomentariše jedan od nastupa, ali su ga Bekuta i Marija ometale maženjem po licu. Međutim, nisu se nadale da će iznenada vrisnuti i zaprepastiti obe.

"Uspeo je da me uplaši. Kretenu!", poručila mu je kroz osmeh Ana, dok je Đorđe sve nasmejao komentarisanjem na slovenačkom jeziku.

Pravi haos nastao je oko podele glasova nakon nastupa Cecinog takmičara u koji je ulagala velike nade. Kako je njen kandidat dobio samo pet "da", ostala je zatečena potezom svoje nove drugarice i koleginice Mare jer jedina nije dala glas, prenosi grand.online

"Marija",viknula je Ceca, pa dodala: "Da li si realna? Ne mogu da verujem!"

A nije mogao da veruje ni Popović koji je konstantno "bockao" svoju miljenicu.

"Ti da ćutiš da ne budeš smenjen! Da ćutiš!", poručila je besno Ražnatovićka, ali se Saša pravdao: "Alo, jesam li rekao da si u pravu?!"

"Prpa! Žvaće vuna gaće!", vikala je Marija kada je videla da se i sudija zbog Cecinih pretnji uplašio, ali se nije nadala da će sličan odgovor imati i za nju.

"I tvoje će! Mrtva si, veštice zla. Pali, bre od mene", rekla je besno Ceca, pa potegla fasciklu prema Mariji da je udari.

Pogledajte kako je to izgledalo i kakav haos vas očekuje ove subote u "Zvezdama Granda".