Ceca ODBRUSILA Mariji Šerifović zbog Viki: Luda si i histerična, urlaš! Ćuti

Počinje borba mentora i njihovih kandidata, što nam ove subote garantuje i više nego odličnu zabavu u "Zvezdama Granda".

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Zvanično otvaranje drugog kruga takmičenja počinje žestoko jer su se kandidati i njihovi mentori naoštrili na pobedu i dobar šou, zarad kog će pasti i krv. U žaru borbe na najvećoj muzičkoj sceni, takmičar je razbio čašu o glavu, a isto je sledio i njegov mentor Mili, što je iznenadio sve u studiju. Ali ne toliko koliko je rat između mentora šokirao čak i Sašu Popovića.

Kako je svako od mentora posvećen svom zadatku da što bolje spremi kandidata za takmičenje, tako ih nepravda u glasanju boli i pokreće rapravu. Prva na udaru čuvene šestorke našla se Viki Miljković zbog koja je nepravednog glasanja Marija Šerifović bukvalno poludela.

"Moram da kažem da je moja takmičarka zaslužila pet glasova", počela je Viki, ali ju je Mara iznervirano prekinula i povikala: "Aman, ovde postoji red, sačekaj ga!"

Kako je udarila na njenu kumu Ceca je rešila da Mariji ne ostane dužna, prenosi grand.online.

"Luda si i histerična, urlaš, ogluvela sam, ogluvela", rekla je Ceca i pokrenula raspravu.

"Pa kad je Violeta nenormalna", odgovorila je Marija, a Ceca joj odbrusila:"Ćuti!"

"Udri", povikao je Popović, dok je Cecu zanimalo kakvi to dvostruki aršini vladaju u takmičenju.

"Imam jedno pitanje za Mariju. Ovoj devojčici si rekla da peva mutavo, nerazgovetno i dala si joj glas, a mojoj kandidatkinji nisi dala glas, a nije pevala mutavo. Reci mi, koji su to aršini?", zanimalo je Cecu, a kakav je odgovor dobila saznajte u videu.