BRZO JE NAPUSTILA PORODIČNI DOM JER JE ŽELELA DA SE OSAMOSTALI: "Bilo je tu raznih tračeva i ružnih ogovaranja!"

Pevačica Nataša Bekvalac otkrila da je odrasla u patrijarhalnoj porodici, ali i da se i na profesionalnom i privatnom planu suočavala sa negativnim komentarima.

Nataša Bekvalac, foto: Prva TV
Nataša Bekvalac, foto: Prva TV
.

"Kao mlada sam shvatila da se ne mogu svideti svima i da to neću ni pokušavati. Oduvek mi je važan jedino život koji zapravo živim, a ne predstava u javnosti koja uvek služi za ispiranje usta", rekla je Nataša i osvrnula se na svoje početke.

"Ni moj profesionalni put nije bio lak kao što nije ni sada. Možda nisam oduvek znala šta hoću kao što sada znam, ali šta neću, to sam uvek znala", rekla je pevačica i priznala da sebe nikada nije videla kao patrijarhalnu ženu poput svoje majke, piše Espreso.

"Odgojena sam u patrijarhalnoj porodici i društvu i rano sam shvatila da mesto na kom se žena postavlja nije ono na kojem želim da budem. Zato sam brzo otišla iz porodičnog doma, osamostalila se i počela da živim malo drugačijim životom od većine devojaka i žena. Cena toga su bili razni epiteti, tračevi i ogovaranja, ali uglavnom su me ogovarale one koje bi sve na svetu dale da imaju petlju i hrabrost da žive kao ja".

"Živim svoj život" napisala je Nataša u fotografiji koju je podelila sa pratiocima na Instagramu. Ovu fotografiju možete pogledati na sledećem LINKU.