Brunerov sin o ISKUSTVU SA SNIMANJA serije: "KRITIKOVALI SU ME zbog toga", pa dodao: Pošto sam negativac, pitao sam se da li će i mene da biju

Mladi glumac Arsenije Tubić je već neko vreme deo glavne glumačke postave najpopularnije porodične serije "Igra sudbine", i raduje se snimanju i treće sezone.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Gostujući u emisiji "Praktična žena", glumac je priznao da je bio veoma iznenađen kada je dobio ponudu da zaigra u trenutno najgledanijoj seriji.

Uprkos pandemiji korona virusa i tužnim vestima da nas napuštaju talentovane poznate ličnosti, Arsenije priznaje da je utehu pronašao u poslu.

"Najbolje je u ovom periodu samo raditi i ne misliti na probleme", rekao je glumac u "Praktičnoj ženi".

Mnoge njegove kolege su stekle neverovatnu popularnost zahvaljujući "Igri sudbine", ali on priznaje da ga publika još uvek ne prepoznaje na ulicama Beorgada.

"Kad sam tek došao u ekipu, ja sam pročitao naslove 'Pretučen neki glumac serije, jer je bio negativac', a ja taman potpisao ugovor za negativnu ulogu. Pitao sam se da l će mene sada da biju", rekao je Arsenije.

Domaćin emisije Nataša Pavlović ga je podsetila na njegov drugi dan snimanja i to fotografijom sa seta, koju možete pogledati NA OVOM LINKU!

"Na ovoj fotografiji mi se malo vidi stomačić, posle sam radio vežbe. Kritikovali su me zbog toga. Posle sam se doveo u red", otkrio je Arsenije prvo iskustvo sa snimanja serije, ali se opravdao rečima: "Kada smo bili zatvoreni zbog pandemije korona virusa, malo se više jelo".