Bosanac PRIZNAO: Nedostaje mi Jelena Karleuša, jer je bila motor kom sam ja davao gorivo da priča i zabavlja; Ceca je...

Iako pauzu od snimanja "Zvezda Granda" koristi kako bi putovao i uživao u stvarima koje voli, Dragana Stojkovića Bosanca, sreli smo na snimanju novogodišnjeg programa kada se osvrnuo na godinu koja je na izmaku, ali i gubitke voljenih kolega.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

"Svaki gubitak je veliki, život je to. Ovo je postalo kao u ratu, gađa metak pa koga zakači, zakači", rekao je kompozitor za Grand Online.

Uverili smo se u to kako žiri najpopularnijeg muzičkog takmičenja sjajno funkconiše u izmenjenom sastavu, a on je ovom prilikom otkrio i da li mu nedostaje Jelena Karleuša.

"Nedostaje zato što je bila jedan motor kome sam ja davao gorivo da priča i zabavlja. Sada nemamo taj motor, ali svako izabere svoj put", iskren je bio Bosanac koji se zatim osvrnuo na pozadinu čarki i sukoba sa Svetlanom Ražnatović.

"Ceca je zgodna za to. Ona je meni toliko divna za to, ja sam se malo kanuo ali neću opet ću. Ima tu svašta bi se moglo igrati", objasnio je muzičar.