Bio je poznat kao ljudski Ken, a onda priznao da je transrodna osoba: SADA IZGLEDA KAO BARBIKA! (FOTO)

Rodrigo Alveš, proglašen za čoveka lutku, koji je na svom telu imao više od 200 operacija na svom licu i telu i potpuno se transformisao, sada je otišao korak dalje - i postao žena. Sada sebe zove Rodi, a svoje buduće novo ime čuva u tajnosti.

Rodrigo kao Ken, foto: Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images Entertainment
Rodrigo kao Ken, foto: Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images Entertainment
.

Rodrigo je nedavno "izašao iz ormara", objavio da je transrodna osoba i iskreno govorio o tome da mu je žao što njegova tranzicija nije počela ranije, piše "Dejli mejl".

Ova medijska ličnost (36) pokazala je svoje obline u paru uskih farmerki i Guči kaišem kao mognim dodatkom, dodavši akcenat boje svilenom crvenom raskopčanom košuljom i gležnjačama u istoj boji.

Dodala je topao sloj odeće u vidu crne jakne svom sveukupnom izgledu koji je "začinila" velikim srebrnim krstom na lančiću.

Plava lepotica nosila je dugu kosu spuštenu i ispravljenu i iznela kompletnu šminku uključujući ružičasto rumenulo i ruž u boji kože.

Kako bi osigurala putovanje u stilu, uz sebe je imala Guči kofer u veličini ručnog prtljaga, kao i torbu iste marke i dezena.

Prošle nedelje ova zvezda je govorila sa medijima o svom "ponovnom rođenju" kao transrodne žene i rekla da žali što njena tranzicijanije otpočela ranije.

- Božija je volja da budem žena. Osećam da je želeo da me iskoristi kao oruđe kako bi naučio druge o trans osobama - kaže Rodi.

.

Ona ističe da bi bilo bolje da je ranije počela tranziciju pre nego što je potrošila više od 600 hiljada funti na kozmetičke operacije kako bi se osećala prijatno u telu muškarca.

- Kada sam bila mala, volela sam lutke i haljine i osećala sam se kao devojčica, ali nisam imala predstavu o tome šta znači biti transrodna osoba. Sada je to tema koju mnogo bolje razumem. Potrošila sam hilajde na to da imam veštačke trbušnjake i bicepse, ali sam se u koži muškarca osećala kao promašaj. Nije bila moja sudbina da budem muško - kaže ona.

Rodrigu preostaje da legalno promeni ime, a svoje novo ime za sada čuva u tajnosti, iako je prethodno koristila ime Džesika kao svoj alter-ego. Istakla je da su ljudi bili puni podrške kada je rekla da je transrodna osoba.

- Povratne reakcije su bile veoma pozitivne. Mnogo muškaraca me je zvalo na sastanke - kaže Rodi.

Ona je takođe otkrila da joj život nije uvek bilo lagan, a živeti ga kao muškarac ju je teralo da se oseća kao prevara, i da je razmišljala o tome da okonča svoj život.

- Ponekad sam se osećala kao da bi samoubistvo bilo lakše za mene i sve oko mene. Udaljila sam se od prijatelja i postala veoma depresivna jer sam veoma želela da objavim da sam žena. Osećala sam se kao da nemogu to da uradim zbog svog posla na televiziji i porodice, a to je dovelo do toga da ne želim da se obučem jer mi je sva odeća bila tipično ženska. Zbog ovoga je "izlazak iz ormara" bio pravo iskušenje - objašnjava ona.

Ova zvezda je takođe objasnila da je želela da ispriča svoju priču kako bi pomogla drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji i da želi da oni znaju da nisu sami.

Izvor: Žena.blic