Bio je poznat kao ljudski Ken, a onda priznao da je transrodna osoba: SADA IZGLEDA KAO BARBIKA! (FOTO)

Rodrigo Alveš, proglašen za čoveka lutku, koji je na svom telu imao više od 200 operacija na svom licu i telu i potpuno se transformisao, sada je otišao korak dalje - i postao žena. Sada sebe zove Rodi, a svoje buduće novo ime čuva u tajnosti.

Rodrigo kao Ken, foto: Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images Entertainment
Rodrigo kao Ken, foto: Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images Entertainment

Rodrigo je nedavno "izašao iz ormara", objavio da je transrodna osoba i iskreno govorio o tome da mu je žao što njegova tranzicija nije počela ranije, piše "Dejli mejl".

Ova medijska ličnost (36) pokazala je svoje obline u paru uskih farmerki i Guči kaišem kao mognim dodatkom, dodavši akcenat boje svilenom crvenom raskopčanom košuljom i gležnjačama u istoj boji.

Dodala je topao sloj odeće u vidu crne jakne svom sveukupnom izgledu koji je "začinila" velikim srebrnim krstom na lančiću.

Plava lepotica nosila je dugu kosu spuštenu i ispravljenu i iznela kompletnu šminku uključujući ružičasto rumenulo i ruž u boji kože.

Kako bi osigurala putovanje u stilu, uz sebe je imala Guči kofer u veličini ručnog prtljaga, kao i torbu iste marke i dezena.

Prošle nedelje ova zvezda je govorila sa medijima o svom "ponovnom rođenju" kao transrodne žene i rekla da žali što njena tranzicijanije otpočela ranije.

- Božija je volja da budem žena. Osećam da je želeo da me iskoristi kao oruđe kako bi naučio druge o trans osobama - kaže Rodi.

Ona ističe da bi bilo bolje da je ranije počela tranziciju pre nego što je potrošila više od 600 hiljada funti na kozmetičke operacije kako bi se osećala prijatno u telu muškarca.

- Kada sam bila mala, volela sam lutke i haljine i osećala sam se kao devojčica, ali nisam imala predstavu o tome šta znači biti transrodna osoba. Sada je to tema koju mnogo bolje razumem. Potrošila sam hilajde na to da imam veštačke trbušnjake i bicepse, ali sam se u koži muškarca osećala kao promašaj. Nije bila moja sudbina da budem muško - kaže ona.

Rodrigu preostaje da legalno promeni ime, a svoje novo ime za sada čuva u tajnosti, iako je prethodno koristila ime Džesika kao svoj alter-ego. Istakla je da su ljudi bili puni podrške kada je rekla da je transrodna osoba.

- Povratne reakcije su bile veoma pozitivne. Mnogo muškaraca me je zvalo na sastanke - kaže Rodi.

Ona je takođe otkrila da joj život nije uvek bilo lagan, a živeti ga kao muškarac ju je teralo da se oseća kao prevara, i da je razmišljala o tome da okonča svoj život.

- Ponekad sam se osećala kao da bi samoubistvo bilo lakše za mene i sve oko mene. Udaljila sam se od prijatelja i postala veoma depresivna jer sam veoma želela da objavim da sam žena. Osećala sam se kao da nemogu to da uradim zbog svog posla na televiziji i porodice, a to je dovelo do toga da ne želim da se obučem jer mi je sva odeća bila tipično ženska. Zbog ovoga je "izlazak iz ormara" bio pravo iskušenje - objašnjava ona.

Ova zvezda je takođe objasnila da je želela da ispriča svoju priču kako bi pomogla drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji i da želi da oni znaju da nisu sami.

Izvor: Žena.blic