Bila je MIS Jugoslavije, snimila je ŠEST albuma, a onda je nestala sa estrade: Pevačica se posle 10 godina vraća na javnu SCENU!

Pevačica Andrijana Anči Dabetić bila je muzička zvezda 90-ih godina, snimila je šest albuma, postala Mis bivše Jugoslavije 1994. godine, a onda je odjednom nestala sa estrade. Ipak, ona je sada odlučila da se sa novom pesmom vrati na velika vrata estradne scene.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Andrijana je u emisiji "150 minuta" priznala da je zbog majčinstva povukla sa estrade:

"Postala sam mama i samim tim sam sebi dana off i otišla da uživam u majčinstvu. Stvarno moram da priznam da sam imala petlju da napravim pauzu od 10 godina i da se vratim kao da ništa nije bilo. Tih 10 godina kao da nisam odsustvovala i hvala ljudima koji su zapamtili moje ime i pesme. Samo su čekali pravi povod i pravu pesmu. Srećna sam što sam uspela da uhvatim zadnji deo velike Jugoslavije da ljudi čuju i znaju za mene, s obzirom da je ove godine 30 godina moje profesionalne karijere", priznala je Andrijana Dabetić.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Pevačica je priznala da je osigurala noge:

"Našalila sam se da sam sve što sam izoperisala osigurala, ali pošto nisam ništa operisala znači ništa od osiguranja, sem nogu. Noge sam odavno osigurala", otkrila je Andrijana Dabetić u emisiji "150 minuta".

(S.M.)