Ben Aflek PRVI PUT O VEZI sa Dženifer Lopez: Zahvalan sam što sam dobio drugu šansu

Prvi intervju glmuca, u kom je govorio o vezi sa slavnom pevačicom, privukao je ogromnu pažnju publike.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Nakon što su Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili vezu nakon 19 godina, stalna su meta medija za koje ipak ne govore tako često o svojoj ljubavi.

Međutim, glumac je sada, prvi put, odlučio da progovori o njihovoj vezi ističući da je veoma zahvalan što je dobio drugu šansu kod Dženifer, kao i priliku da sve greške iz prošlosti ispravi.

"Život je težak i stalno padamo i nadamo se da ćemo nešto naučiti iz tih padova. Jedina stvar koju morate da uradite jeste da drugu šansu iskoristite, kao i prilike koje vam sazrevanje pruža", rekao je Aflek u intervjuu za magazin WSJ i dodao da mu je u "novoj-staroj" vezi prelepo.

"Definitivno mogu da kažem da je meni prelepo. To je dobra priča. To je odlična priča! I, znate, možda ću je jednog dana ispričati. Zapisaću sve... i onda ću to zapaliti".

Iako se o njihovom pomirenju nadaleko govorilo da je samo marketinški trik, slavna pevačica i glumac sve sumnje su odagnali kada se ona nedavno preselila iz Majamija u Los Anđeles, kako bi bila bliže svom dragom, prenosi 24sedam.rs.