Bali beg se razvodi ili čeka drugo dete? Turskog glumca optuživali da voli muškarce, a sad opet puni tabloide

Ljubavni život Buraka Ozčivita, poznatijeg široj populaciji kao Bali Beg, oduvek je zanimao milione žena širom Evrope. Godine 2017. oženio se sa koleginicom Fahrije Evdžen, a njihova ljubavna priča, sudeći prema pisanju turskih medija, nimalo nije jednostavna.

.

.

Zvezda turske sapunice "Sulejman Veličanstveni" san je mnogih žena, a od kada je uplovio u ljubavnu vezu sa sadašnjom suprugom, puni naslove tabloida.

Bali beg upoznao je zanosnu Fahrije na snimanju serije ‘Ptice pevaju’, a ljubavne iskre su ubrzo rasplamsale pravu vatru strasti, pa je par postao omiljeni glumački dvojac Turske. Kako javnosti nije mogla da se zasiti njihove hemije na televiziji, uskoro su snimili film "LJubav nalikuje tebi", a od tada do danas su postali roditelji sina.

.

Iako par ni dan-danas ne govori često o svom odnosu, tokom prethodnih godina su njihovu vezu, a potom i brak, uzdrmali mnogi skandali. Naime, nakon što su se venčali 2017. posle četiri godine veze, dobili su sina Karana – i tu su krenuli ozbiljni problem.

Prema napisima turskih medija, svojevremeno se šuškalo da se par razvodi i to zbog drugačijih pogleda na vaspitanje sina. Navodno imaju potpuno drugačiji pristup i metode, što je dovelo do velikih trzavica.

Pored toga, njihovom odnosu je odmogla i afera u kojoj je zgodnog Bali bega bivša devojka zatekla sa muškarcem, prenosi story.hr.

Da bi stvar bila luđa, poslednjih nedelja se u Turskoj priča da je Fahrije opet trudna.

Dakle, u kratkom periodu se pisaloo njihovom razvodu, kao i da je jedan od najšarmantnijih muškaraca Turske homoseksualac, a sada i da je supruzi napravio drugo dete.

Burak danas tvrdi da ga takvi tračevi samo zabavljaju i da je naučio da ne reaguje. Odnos sa suprugom i dalje odbija da komentariše. Navodno, poslednjih godinu dana praktikuju bračnu terapiju, kako bi rešili razmirice.