Ana Nikolić OPET PROMENILA IZGLED: "Upropasti se žena"; Njeni fanovi ZABRINUTI, mole kolege da joj pomognu (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić se bori sa negativnim komentarima na društvenim mrežama. Jedni joj zameraju na specifičnim fotografijama koje odaju njeno trenutno stanje i ponašanje u javnosti, dok druge žele da joj pomognu i mole druge poznate ličnosti sa estrade, da učine isto.

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Sada je objavila novu fotografiju aludirajući na fizičku promenu koju je napravila. Reč je o promeni frizure - pored toga što se ofarbala u nešto svetliju nijansu, pevačica je ošišala i šiške.

Fotografiju Aninog novog izgleda možete pogledati NA OVOM LINKU!

"Novi izgled za novo "Rekla sam ti"", bio je opis Anine nove objave na kojoj se vidi njena promena frizure, aludirajući na sve negativne komentare sa kojima se susreće poslednjih meseci na mrežama.

"Ana, priznati sebi nije sramota i zatražiti pomoć stručnih lica. Pobedi! Nažalost, ovaj stil i ponašanje me podseća na Ejmi Vajnhaus. Toliko talenta i harizme, a propadanje… Nadam se da ćeš se trgnuti konačno i shvatiti da ovaj stil tebi ne odgovara... Želim da vidim onu staru Anu; Nek joj neko pomogne, gde nestadoše toliki prijatelji aman...", komentarisala je jedna obožavateljka fotografiju koju možete pogledati NA OVOM LINKU, dok su drugi dodali:

"Al' se upropasti žena, žalosno; Dajte ljudi, estrado, kolege, pomozite Ani da se trgne iz ovog sr*nja u kojem se nalazi", "Au Ana ...trgni se ženo više. Ne znam da li te vidi porodica", "Bude mi baš žao kada vidim kako neko sebe upropasti", "Ne sviđa mi se ova Ana, hoćemo staru Anu".

Pevačica se na društvenim mrežama ovim povodom uopšte ne oglasašava, već samo iznova objavljuje nove fotografije i snimke.