Aleksandra Mladenović neće da čuje za Isaka Šabanovića: POVREDIO ME JE; što dalje od mene

Aleksandri Mladenović ovo leto proteklo je radno, međutim, kada je njen ljubavni život u pitanju, čini se da joj tu ne cvetaju ruže.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Pevačica je u martu ove godine započela vezu sa kolegom Isakom Šabanovićem, koja je potrajala svega nekoliko meseci.

Iz njima poznatog razloga odlučili su da stave tačku na odnos, a odmah nakon raskida pevač je izjavio da ide dalje sa životom i da se ne plaši ulaska u novu vezu.

"Svi znamo da bi naša veza više, bolje i lepše trajala da se nije saznalo. Idemo dalje, šta da radim. Ne mogu ostati sam, moram naći novu neku", izjavio je nedavno.

Ipak, Aleksandra izgleda još uvek nije oslobodila negativna osećanja iz sebe i tvrdi da za Isaka ne želi da čuje.

"Prosto mi je prelepo što sam sama i što sam slobodna. Nisam imala neko lepo iskustvo skorijoj prošlosti. Trudim se da što više vremena provedem sa porodicom i društvom", rekla je Aleksandra Mladenović i dodala:

"Nisam raspoložena da pričam o tom prethodnom iskustvu. Lično sam ja izgovorila da ne želim kontakt sa Isakom Šabanovićem i stojim iza toga. Želim mu sve najbolje u životu samo što dalje od mene. Ne želim da otvaram tu temu, verovatno shvatate da me je povredio čim ovako govorim", rekla je Aleksandra Mladenović za domaće medije, prenosi grand.online.