Udala se Ana Ivanović!

Danas su Bastijan Švajnštajger stali na ludi kamen u Veneciji. Hrvatski mediji pišu da će mladence i goste zabavljati Nina Badrić, uz čiju pesmu "Dani i godine" mladenci planiraju prvi ples.

.

Mediji su počeli da nagađaju da se venčanje bliži onog trenutka kada su ih paparaci uslikali kako uživaju ploveći kanalima Venecije. Na kraju, šuškanja su se ispostavila kao istinita. Ana i Basti zakleli su se na večnu ljubav u romantičnoj Veneciji...

Congrats to both

Фотографија корисника Ana Ivanović Fan Page (@anaivanovicfans1) дана

.

Od gostiju koji se očekuju na svadbi navode se predsednik FK "Bajern Minhen" Ul Hones, nemački trener Joakim Lev ali i Švajnštajgerov saigrač Tomas Miler.

Pored ljudi iz fudbala na svadbu su pozvani i poznati iz sveta tenisa poput Angelike Kerber i Endija Marija, mada strani mediji pišu da će Mari biti sprečen da dođe. Roditelji Ane i Bastijana su takođe u Veneciji.

Kako je objavio portal zrenjaninski.com, poznata zrenjaninska plivačica Miroslava Najdanovski biće Anina kuma.

Mrs. Schweinsteiger

Фотографија корисника Ana Ivanović Fan Page (@anaivanovicfans1) дана

.

Ovdašnji mediji pišu da su mladenci pripremili dve zabave: jedna će biti danas i za nju dreskod nije obavezan. Druga će biti održana sutra i, a zbog svečanog karaktera, biće obavezna i svečana toaleta.

.

Kako hrvatski Jutarnji saznaje, goste će sutra na svadbenom veselju zabavljati Nina Badrić, a mladenci će baš na jednu njenu baladu otplesati prvi ples. Pretpostavlja se da je reč o pesmi „Dani i godine“ koja je postala hit pošto ju je Nina objavila pre dva meseca.

.

Jedan italijanski portal napisao je da će svadba biti u hotelu „Aman Canal Grande“ gde su se pre dve godine venčali Džordž i Amal.

Happiness.. #BastiAna #BastiAnaWedding

Фотографија корисника BastiAna (@basti_ana) дана