„Letnjih 150 minuta“ od ponedeljka, 04. jula – radnim danima u 14 časova

Od ponedeljka, 04. jula od 14 časova na Prvoj očekuje nas pravo osveženje u popularnoj emisiji „150 minuta“. Sa vrelim letnjima danima, stižu nam najzanimljivije priče iz svih gradova i sela Srbije iz kojih će ekipa emisije dočarati i prikazati skrivenu lepotu ovih mesta. Videćemo koje su najaktuelnije zabavne, sportske i kulturne manifestacije u ovom periodu, šta se dešava na planinama, a repoteri će izveštavati i sa obale Crne Gore donoseći nam dašak morskih valova i provoda na ovom primorju.

.

Letnjih 150 minuta doneće nam i nove segmente, a četiri dame – Aneta Ivanović, Nevena Madžarević, Jovana Vukojević i Slađana Slavković vodiće nas svakodnevno od 14 časova kroz različite teme i u studio Prve dovesti najzanimljive sagovornike. Tako će svakog radnog dana u 15.30 u novoj rubrici koju će voditi Slađana Slavković, različita mišljenja ukrstiti oni koji se najčešće citiraju u medijima. Boris Trivan, Anđelka Prpić, Dača Ikodinović, Jelica Greganović, Dule Nedeljkovic, Ivan Tomić...imena su koja obećavaju dobrih pola sata u emisiji „Letnjih 150 minuta“.

"Tema o kojima ćemo razgovarati u emisiji biće iste one o kojima raspredamo i u svakodnevnom životu. Bežaćemo od politike ali ćemo videti da li će nas ona sustići" kaže Slavkovićeva.

Posle dužeg vremena, ponovo ćemo ispred kamera gledati Nevenu Madžarević, jednu od urednica ove emisije: "Drago mi je što ćemo ovih letnjih 150 minuta iskoristiti da se ponovo vratim na ekran. Poslednjih šest meseci sam radila kao urednik i mislim da je prava stvar kada uređujete emisiju, a pored toga i vodite. To je dobitna kombinacija", iskrena je Nevena.

Publika emisije 150 minuta zavolela je Anetu Ivanović, kreativnu producentkinju emisije koja nam je dovela najzanimljivije sagovornike i kroz britke razgovore pokrenula mnoga pitanja. Ona smatra da će koleginice koje su do sada bile iza kamera svakako doneti svežinu letnjem izdanju ove emisije:

"Nevena, Jovana i Slađa od početka rade na ovoj emisiji ali će sada umesto da nama govore u uvo iz režije šta treba da uradimo, pitamo, kada da završimo...same videti kako je to (smeh). Ja im želim sve najbolje."

Voditeljka Maja Nikolić odlazi na zasluženi odmor i uskoro će se ponovo pridružiti koleginicama u studiju.

Letnjih 150 minuta predstavljaće svojevrsni vodič i najbolju preporuku za vrele dane – kako održavati dobro zdavlje, informacije iz sveta kulture, zabave i sporta, saveti za lepotu, gde vas očekuje najbolji provod u Srbiji i odlični sagovornici na vruće teme, činiće neizbežnu dozu svakodnevnog osveženja na Prvoj. VIP gosti u studiju, teme koje nas zaokupljuju i muzički segment takođe su deo emisije namenjene svima koji žele da se informišu, zabave, relaksiraju i nasmeju.