150 minuta u hladu sa Slađanom Slavković

Voditeljka koju publika vrlo dobro zna po informativnim emisijama u kojima je (po)gađala u centar društvenih i političkih tema, od ponedeljka 4. jula na TV PRVA otvara novo poglavlje u TV žanru. U okviru emisije 150 minuta, Slađana će sa gostima razgovarati o aktuelnostima sa društvenih mreža. Gosti? Krem de la krem među tviterašima i FB manijacima. Za PRVA.RS Slađana otkriva ko su gosti prvog izdanja "150 minuta u hladu" i da li će biti cenzure.

.

Kako izgleda tvoje leto u 150 minuta?

- Moje leto u "150 minuta" počinje tačno u 15:30h i trajaće do 16h. Ono što smo do sada čitali na Tviteru i Fejsbuku, od sada ćemo gledati u televizijskoj verziji koja se zove "150 u hladu". Uvek će biti četvoro panelista, koji će sa mnom razgovarati o različitim temama, o temama koje su nam tog dana skrenule pažnju. Oni će se smenjivati i o svemu o čemu smo pričali i pisali na društvenim mrežama, sada ćemo govoriti u "150 minuta u hladu".

Da li si je poznata stalna postavka panelista, ili ćeš mešati karte?

- Recimo da imam favorite. Sa mnom će biti Boris Trivan, Dača Ikodinović će biti u ponedeljak sa nama, Anđelka Prpić, Dule Nedeljković, Jelica Greganović, ivan Tomić.

Poznato je da pratiš aktuelnosti na političkoj sceni i na društvenim mrežama...

- Pratim, ali nisam aktivna, sad ću morati da se aktiviram.

I šta je dominantno na društvenim mrežama? Šta nas najčešće navodi na tvitovanje i pisanje statusa i komentara?

- Kod nas je sve prožeto politikom. Kad smo osmišljavali "150 minuta u hladu", rekli smo: ej, nećemo se baviti politikom. Ali, doticaćemo je jer ju je nemoguće izbeći u stopostotnoj meri. Recimo da smo zauzeli stav: sve ono što nije suva politika.

Cenzura?

- Da li će biti cenzure? Pa nećemo psovati. Sigurno će biti cenzure.

Ne pitam te za TU vrstu.

- Misliš na političku cenzuru? Na našoj televiziji te cenzure nema.

Naravoučenije: vruće teme u hladu, pola sata zanimljivog, korisnog, pametnog i nadasve duhovitog razgovora. Ponedeljak, "150 minuta u hladu" sa Slađanom Slavković i fenomenalnom ekipom sa socijalnih mreža. Ponedeljak, 4. jul, 15:30h.