Showbiz vesti

Melina i Haris Džinović: Proslava ljubavi u Grčkoj

Supružnicima Melini i Harisu Džinoviću društvo na proslavi trinaestogodišnjice veze pravili su slavni grčki pevač Adonis Remos i njegova supruga Ivoni.
30.05.2016. - 13:51h

Trinaestogodišnjicu svoje ljubavi tokom koje su dobili ćerku Đinu i sina Kana, legendarni pevač Haris Džinović i njegova supruga, poznata kreatorka Melina Džinović, proslavili su u Atini. Društvo ovim romantičnim povodom pravili su im slavni grčki muzičar Adonis Remos i njegova supruga Ivoni sa kojima su partneri 26. maja nazdravljali svom skladnom odnosu. Veselo društvo provod je upotpunilo odlaskom na koncert popularnog grčkog pevača Sakisa Ruvasa koji je te večeri nastupao u jednoj od najpopularnijih grčkih klubova.

- Papir u našem odnosu nije ništa promenio u odnosu na trenutak kada se desila naša ljubav koju smo krunisali decom – kaže Melina i priča kako je protekao odmor u Grčkoj.

- Adonis i njegova Ivoni su naši dugogodišnji dragi prijatelji sa kojima se uvek rado viđamo, pa smo sa njima podelili i naše najintimnije trenutke – iskrena je modna kreatorka.