"Idemo dalje, plakali smo pa šta?" Fotka koja je rastužila internet

Bata Stojković, Dragan Nikolić i Bata Živojinović. Zajedno na fotografiji. Zajedno u jednom od najtužnijih srpskih filmova. "Idemo dalje". Jednu fotografiju sa snimanja, koja je rastužila korisnike društvenih mreža, Bata je podelio na svom Instagramu pre samo 10 nedelja.

.

Film "Idemo dalje" je snimljen 1982. godine i u njemu igraju tri glumačke legende koje više nisu sa nama.

U filmu "Idemo dalje" Bata Živojinoviće je glumio Nemca Šopenhauera, Dragan Nikolić je bio mlad učitelj, partizan, a Bata Stojković drug Božur, upravnik škole. Bata Živojinović je ovu ulogu izneo bez ijednog reda teksta.

, Danilo Bata Stojković and Dragan Nikolić in the film "Let's Go" ("Idemo dalje") (1982). #zdravkosotra #idemodalje #batastojkovic #dragannikolic #dragannikolić #gaganikolic

Фотографија корисника Velimir Bata Živojinović (@batazivojinovic) дана

.

Fotografiju iz filma Bata je podelio na Instagramu pre 10 nedelja. Kako je govorio Dragan Nikolić u ovom ostvarenju: "Idemo dalje, plakali smo pa šta? Nije zabranjeno ni vojnicima".

Sa Batom se na društvenim mrežama oprašta publika iz cele zemlje. Ali jedan post posebno je dirljiv. Pogledajte kako su se "Delije" oprostile od svog vatrenog navijača.

.

Izvor: 24sata

Легендо, почивај у миру! #batazivojinovic

Фотографија корисника RedStarFamily (@redstarfamily) дана