Maro, udaješ li se ti to?

Voditeljka Prve televizije Marija Kilibarda uvek je u žiži interesovanja, a njena ljubav sa bivšim košarkašem Vladimirom Radmanovićem privlači mnogo više pažnje medija nego što bi to lepa voditeljka želela. Mediji u Srbiji naširoko pišu da će Marija stati na ludi kamen u septembru. Da li je to istina?

.

Eh, Maro, Maro, 'oće li ta svadba? Probali smo i mi da saznamo.

Čini se da je poslednjih dana ovo pitanje od milion dolara!

Naime, dnevni list Blic objavio je da Marija Kilibarda priprema svadbu u septembru. Ona će, kako pišu, početkom jeseni stati na ludi kamen.

"Kako je prošlo skoro devet meseci od veridbe, njih dvoje su se dogovorili da je vreme za venčanje. Odabrali su da to bude početak jeseni, a Marija je insistirala na tome da venčanje bude intimno, bez previše zvanica, sa čim se Vladimir složio", piše Blic pozivajući se na neimenovani izvor.

Kao dokaz tome navodi se i Marijina izjava koju je nedavno dala za magazin “Blic puls”

"Kod mene je uvek sve transparentno, ispisano mi je na čelu kako se osećam iznutra. Eto, na čelu mi drečavocrvenim slovima piše: “Zaljubljena”. I kada nešto ne ide kako treba na drugim životnim poljima a kada je ljubav prisutna, ništa ne može da bude toliko loše", ispričala je Marija i dodala:

"Nikada u životu nisam sanjala venčanicu ili princa na belom konju. Potpuno sam atipična po tom pitanju. Ipak, sve ono o čemu ne razmišljamo ili konstantno negiramo na kraju nam dođe".

Ali šta je istina?

Marija nikada nije volela da u medijima priča o svom privatnom životu. Zato je i ovoga puta ostala tajanstvena.

Ipak, u intervjuu koji će narednih dana dati za sajt Prva.rs možda i zagolica maštu onima koji iščekuju njenu svadbu.

Do tada, ne propustite da Mariju gledate večeras od 21h u šou programu Tvoje lice zvuči poznato jer vas očekuje još jedno nezaboravno veče puno smeha.

Više o tome pogledajte ovde:

Deseta jubilarna epizoda i deset veličanstvenih