Pije, puši i psuje k’o kočijaš: Najluđe izjave i fotke najveće muzičke zvezde

Britanska pevačica Adel danas važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda koja na pravi način “dira srca“ publike širom sveta.

.

Adel Atkins je muzičku karijeru započela 2007. godine pesmom “Hometown Glory“ koja je izdata 22. oktobra iste godine. Pevačica nije ni sanjala da će četiri godine kasnije njen album “21“ biti najprodavaniji album na svetu (više od 35 miliona primeraka).

Adel je “kupila“ publiku širom sveta ne samo svojim srceparajućim pesmama u kojima je uglavnom peva o nesrećnim ljubavima, već i svojim “poganim“ jezikom i smislom za humor.

Na samom početku karijere pevačica je imala više problema sa kilogramima nego danas, ali je uvek isticala da je njena kilaža više problem drugima nego njoj samoj.
Uspeh moje muzike nema nikakve je**ne veze sa mojim izgledom. Iskreno mi je drago jer bolje to, nego da sam neka mršava ku**a koja ima totalno sr**e od pesama“, kazala je Adel za BBC 2011. godine tokom promocije albuma “21“.

Adel su paparaci često pratili i fotografisali je u nezgodnim momentima kako puši cigarete i konzumira alkohol. Muzička zvezda je odustala od cigareta nakon što je 2012. godine dobila laringitis i imala operaciju glasnica.

“Volela sam ih više od života, ali danas imam dete i ne želim da se jednog dana razbolim i da moj sin gleda kako se raspadam zbog sopstvene gluposti“, objasnila je Adel tokom promocije poslednjeg albuma “25“.
Britanska pevačica se nikad ne cenzuriše tokom intervjua, pa često psuje i to je jedan od razloga zašto joj menadžeri ne dozvoljavaju da koristi Tviter.

.

Ja kad napišem nešto mora troje ljudi da pogleda, proveri i odobri pre nego što postane vidljivo na Tviteru. Oni dobro znaju da ja mogu da napišem nešto mnogo glupo“, objasnila je Adel.
Mediji su povodom te priče pronašli njene tvitove na početku karijere, kada je menadžeri nisu sprečavali da piše statuse na društvenim mrežama, a pevačica je često pisala o seksu i alkoholu. Neke objave nisu bile razumljive, što su mnogi protumačili kao posledicu alkoholisanog stanja pevačice.

Adel je trenutno na turneji na kojoj promoviše poslednji album “25“ koji je za šest meseci prodat u neverovatnih 20 miliona primeraka.
Kritičari objašnjavaju da pevačica je popularna zbog svoje iskrenosti i činjenice da publika može da se identifikuje sa njom jer ne gradi status dive i nekoga ko je nedodirljiv.

.

Izvor: Bulevar.B92