Odabrana PLAY posada

Nakon mesec dana potrage za najkreativnijim slušaocima koji su slali video klipove na temu: „Zašto baš vi treba da letite sa nama“, tim Play radija odabrao je slušaoce koji će prvog majskog vikenda poleteti helikopterom sa voditeljima ovog popularnog radija.

.

Na mejl adresu Play radija tokom aprila pristiglo je nekoliko stotina mejlova, a proces biranja najboljih, najsmešnijih, najkreativnijih bio je veoma zahtevan. Među najboljima bio je dečko koji je snimio dokumentarac sa svojim drugovima o tome kako je postao “lud za akcijom” Play radija otkako je video reklamu na televizijama Prva I B92, a kako u šali kaže programski direktor Nemanja Kostić, bilo je I pokušaja podmićivanja.

“Jedna slušateljka rekla je da će timu Play radija spremiti najlepšu moka kafu za taj dan. Bilo je i studentkinja medicine koje su otišle korak dalje i nudile medicinske usluge „na vezu“ ukoliko zatreba. Neki slušaoci su nudili i “nešto zauzvrat” poput vožnje traktorom ukoliko im se posreći da polete sa Unom Senić, dok su za neke od njih drugari odradili ceo posao i smešnim video klipovima ih „kandidovali“ za let.”

U četvrtak, 28. aprila u jutarnjem programu Play radija, voditelji Una Senić I Zoran Pajić proglasili su i pobednike a to su Bojana Marinković, Slavica Milivojević, Dušan Urošević, Pavle Brkić, Nemanja Forkapić, Milica Jovanović, Ivana Marinković, Sara Mijailović, Stefan Milanović, Ana Ivanović, Igor Jeremić, a njihove klipove možete pogledati na Youtube kanalu Play radija.

U subotu 7. maja sa Helimaster helidroma u Dobanovcima ukupno 20 slušalaca poleteće helikopterom sa voditeljima Play radija, a popularna petorka ne krije svoje uzbuđenje.

“Slušaoci me ni najmanje nisu iznenadili kreativnim snimcima jer smo mi I očekivali kreativnost vrednu Oskara. A što se druženja sa pobednicima tiče, pa očekujem da se posle njega priča kako su se dvoje tako smuvali... ili troje, koliko već staje u helikopter”, kaže Luka Matić, dok je Nataša Guberinić dala “politički korektnu” izjavu: “Naši slušaoci su me u njihovoj predizbornoj kampanji oduševili, kupili i podmitili. Želim im uspešan let i svaka čast na Play mandatu!”

“Kada je neka radio stanica uradila nesto ovako?” – ponosna je Milica Lazić. “Definitivno posebna nagrada za posebne slušaoce, nešto po čemu će nas pamtiti celog života... leteli sa nama ili ne”.

Una Senić I Zoran Pajić, dvojac za “jutrenje”, istog su mišljenja: “Hvala našim dragim slušaocima Dokazali ste da ste baš vi najkreativniji, najduhovitiji i najbolji slušaoci. Biće nam zadovoljstvo da letimo i dotaknemo nebo sa vama!”

.

Pogledajte klipove OVDE