Ne, ovo nije Šer!

"Dobijam svakodnevno komplimente od žena, što je duplo vrednije. Svi znaju koliko je teško održavati liniju i vitkost. Ipak, izabrala sam profesiju koju jesam i moram da vodim računa. A što se tiče muškaraca, nikada mi nije falilo komplimenata", izjavila je Neda Ukraden nedavno. Pevačica je na Fejs postavila fotke sa snimanja novog spota i pokazala da u 66. godini možeš bogovski da izgledaš ako bar malo truda uložiš u sebe.

.

Neda je rođena 16. avgusta 1950. godine u mestu Imotski u Hrvatskoj, odrasla je u Sarajevu, pa je često menjala gradove zbog obaveza koje je imao njen otac. Završila je dva fakulteta, pravo i filozofiju, a sa 18 godina je počela profesionalno da se bavi muzikom, koja je posle postala njeno životno opredeljenje.

Zanimljiva je priča o njenom prezimenu. Sve je započelo od prezimena Bojanić i Pavlović koji su živeli na granici Crne Gore i Hercegovina. Ali jedan od njenih pra dedova je ukrao devojku, zbog čega pevačica ima upravo prezime Ukraden.

Nakon što je rat izbio 1992. godine Neda se doselila u Beograd gde je ostala do danas. Tokom karijere je objavila više od 25 albuma.

Iz braka sa Milanom Biblijom ima ćerku Jelenu.

.

Nedavno je skreno ispričala zbog čega se razvela, i otkrila da smatra da muškarci žene posmatarju kao vlasništvo, kao i da žene trpe zlostavljanje jer se plaše da ne budu predmet ogovaranja.

- Razvela sam se zbog ljubomore i zvocanja. Stvari koje su nas spajale bio je posao. Sve što ga je privuklo kasnije mu je počelo da mu smeta - rekla je pevačica u jednoj emisiji i dodala šta misli o pojedinim muškarcima danas:

- Muškrac misli da je žena njegovo vlasništvo. Ni žena ni deca ne smeju biti razlog za toleranciju zla. Evo zašto: "nemam para, nisam završila fakultet i on me sad tuče!" Nije istina, prijavi se. Evo, 600 evra sam davala ženi da mi čuva majku! Čuvaj decu, u kući si, uradi nešto. Ma ima načina! Nije to da se ne može, to je već pomireno u genima da mora da se trpi, šta će reći komšija...

.

Iako je zakoračila u sedmu deceniju, život Nede Ukraden je izuzetno uzbudljiv. Uskoro će stati na ludi kamen, a za Blic Puls otkrila je i da sa muškarcem svog života ima odličan seks, zbog čega im nikakvi stimulansi nisu potrebni.

- Pored mene ne može da bude neko ko nije zanimljiv, ko nije jaka ličnost. Muškarac koji je sa mnom je neko ko me jako zanima, inače ne bi bila sa njim. Nama ne trebaju nikakvi dodatni stimulansi da bi nam bilo lepo - istakla je pevačica, otkrivši da se svadba "krčka".

- Da vam kažem, jedan brak je na pomolu. Novi! - sa osmehom je otkrila Neda, ne želeći da otkriva previše detalja, ali ni identitet svog partnera.

Izvor: SrbijaDanas, Blic, Blic Puls, Bulevar.B92