Svet se zaustavlja jer je izbacila album i priznala da ju je muž varao!

Kada Bijonse objavi album svet se zaustavlja, bar tako kažu najuticajniji portali i magazini širom sveta.

.

Pevačica je prošle nedelje najavila specijal na kablovskoj televiziji HBO pod nazivom “Lemonade”. Posle tri godine studijske pauze i albuma koji je nosio ime pevačice, mnogi su se nadali da je ovo najava za novi album.
Bijonse je prošli album objavila bez ikakve najave. Fanovi širom sveta ostali su oduševljeni kada je album postao dostupan na iTunes-u bez reklame i promocije. Pevačica je od osnivanja svoje izdavačke kuće ”Parkwood” krenula alternativnom muzičkom stazom. Muzika koju pravi poslednjih godina se ne uklapa u komercijalan kalup koji je dostupn na radio stanicama.

Specijal na televiziji HBO je bio ono čemu su se njeni fanovi nadali, odnosno album koji nosi isti naziv kao i emisija “Lemonade”. Album je trenutno dostupan samo na striming servisu “Tidal”, ali očekuje se u narednim nedeljama da će biti dostupan i na ostalim servisima, kao i za kupovinu u fizičkoj verziji i digitalnoj na Itunes i Google Play.
Na albumu su pojavljuju gosti Kendrik Lamar, The Weeknd, Džejms Blejk i Džek Vajt.

Pored standardnog R&B zvuka, Bijonse je eksperimentisala i sa tvrđim zvukom, kao i sa alternativnim producentima, među kojima je kantautor Džejms Blejk.
Poslednjih godina se nagađalo da je pevačica u jako lošim odnosima sa svojim suprugom Džej Zijem, a navodne priče dobile su potvrdu u vidu tekstova na albumu.
Gotovo u svakoj pesmi pevačica se osvrće na laži, drugu ženu, kako se njen suprug vraća posle ponoći, a ne govori joj gde je bio itd.
Kako prenosi “Roling Stouns”, album je za par sati postao najslušaniji na servisu “Tidal” koji se plaća, ali na internetu uveliko kruže “ripovane” piratske verzije čitavog albuma.

.

Izvor: Bulevar.B92