Bred Pit je bio ovde i mi imamo fotku koja to dokazuje!

Muž Anđeline Džoli i ljubimac ženske publike karijeru je počeo 1988. godine na jadranskom primorju. Glumio je sina Milene Dravić u jugoslovenskom filmu "Tamna strana sunca". A mi smo našli retku fotku sa snimanja i rado je delimo sa vama!

.

Film je režirao Božidar Nikolić, a Breda Pita je izabrao među 400 kandidata na kastingu u američkoj kompaniji Metro Goldvin Majer.

A mi smo našli retku fotku sa snimanja i rado je delimo sa vama!

Bred je, kažu, skakao od sreće pošto je dobio ulogu.

Iako je jednu od uloga odigrala i Sonja Savić, tada najseksepilnija glumica bivše Jugoslavije, Bred je odoleo njenim čarima. I ne samo njenim, nego i čarima drugih devojka, kako je Gorica Popović izjavila, a preneo "Svet".
- Jurile su ga Nemice, koje su letovale u Crnoj Gori! Pamtim ga kao simpatičnog, jednostavnog dečka i velikog profesionalca, koji je uvijek na vreme dolazio na snimanje. Kada je došao u Budvu, čini mi se da nije bio najsigurniji gde je došao. On se tek kasnije opustio i postao druželjubiv pa zato ništa nije nagoveštavalo da će postati takva zvezda.
I Milena Dravić se seća svog filmskog sina:

- Sećam se da sam ja, kao njegova majka, u filmu imala neki psihički problem. S njim je tada glumila još jedna američka glumica, ali ona kasnije nije ništa postigla u svetu glume, dok je taj simpatičan dečak postao zvezda Holivuda.
Boža Nikolić pamti da je Bred Pit bio oduševljen Kotorom, pre svega Perastom, i da je govorio da će kad tad kupiti kuću u Crnoj Gori.

.

.