Biković objavio prvu fotku sa devojkom, a od devojke će vam se zavrteti u glavi!

Saša Lus je jedna od najtraženijih svetskih manekenki. Radi punom parom, ali stiže da se posveti studijama književnost i Milošu Bikoviću. Prošle godine se slikala gola za Pireli kalendar.

.

Miloš Biković je konačno potvrdio da je u vezi sa ruskom manekenkom Sašom Lus, sa kojom ga već neko vreme mediji dovode u vezu. Iako je on često odbijao da odgovori na pitanje da li ima devojku, izgleda da je konačno popustio!

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on

.

Miloš i Saša su se upoznali tokom zajedničkog projekta Summer of Love, kada su snimili provokativni modni edotirijal. U vezi su od sredine prošle godine.

A photo posted by Sasha Luss (@sashaluss) on

.

Saša je kao devojčica igrala balet, ali je prestala posle jedne povrede. Kada je imala 13 godina majka ju je odvela u agenciju za modele gde je odmah potpisala ugovor.

“You don't have to be born beautiful to be wildly attractive.” ― Diana Vreeland

A photo posted by Sasha Luss (@sashaluss) on

.

Jedina osoba koja nije odobravala da se bavi manekenstvom je bila njena baka koja je tvrdila da je modeling užasan i nemoralan posao.

#whatever

A photo posted by Sasha Luss (@sashaluss) on

.

Radi od 16. godine, a od kada je 2008. potpisala sa "DNA Model Management" počeo je njen proboj na evropsko i američko tržište.

Radila je za najprestižnije modne kuće kao što su Prada, Karl Lagerfeld, Dior, Luj Viton, Živanši, Maks Mara.

Na naslovnicama Voga se pojavljivala mnogo puta.

Thank you @alexandrevauthier for ur amazing show!!!!

A photo posted by Sasha Luss (@sashaluss) on

.

Prošle godine se slikala gola za Pireli kalendar. http://janesvanity.tumblr.com/post/103058173678/sasha-luss-by-steven-meisel-for-the-2015-pirelli

Saša je poznata i po tome što za razliku od drugih modela slobodno vreme koristi za posećivanje izložbi i čitanje knjiga, a upisala je književnost na Kembridžu.

.

- Studiram istoriju književnosti na Kembridžu. Neverovatno je teško. Nemam vremena ni da spavam. Znam da ću jednog dana morati da izaberem. Dobar rezultat se ostvaruje samo ako se nečemu posvetiš sto odsto. Ne verujem da ću izabrati karijeru modela, prilično dugo sam čekala nešto drugo - rekla je Saša.

.

Iako stiže na sve strane, Saša pokušava da živi zdravo i uspeva da odvoji poslovni od privatnog života. To delimično uspeva i jer ima tri telefona - jedan za poslovne saradnike, drugi za porodicu i prijatelje i treći tajni na koji je verovatno najčešće zove Miloš Biković.

Izvor: Bulevar.B92, 24sata

@elite_paris

A photo posted by Sasha Luss (@sashaluss) on