Bio je prvi pevač grupe Van Gogh i napisao "Neko te ima"

Nema šanse da niste odgledali spot za pesmu "Tragovi prošlosti". Zato znate da Đule u to vreme nije bio pevač benda. Muzičar koji je otpevao tu pesmu je potpisao i tekstove nekih od najvećih hitova Van Gogh, između ostalih i "Neko te ima".

.

Grupa Van Gogh pojavila se 1986. godine singlom "Tragovi prošlosti", a zatim i debi albumom, nakon čega je prestala sa radom.

Današnji frontmen benda Zvonimir Đukić Đule tad je bio gitarista, a frontmen je bio Goran Milisavljević, mladić pankerskog imidža i, čini se, velikog talenta za jake tekstove, koje fanovi i danas horski pevaju.

Milisavljević je autor svih pesama sa prvog albuma, osim "Tragova prošlosti" - nju potpisuje zajedno sa Đukićem, koji je uglavnom bio zadužen za muziku.

.

Inače, Milisavljević stoji i iza ultimativnog hita benda “Neko te ima noćas”, kao i još nekih pesama sa drugog albuma koji se pojavio 1991. kad je Đule nakon pet godina pauze obnovio grupu i preuzeo i ulogu pevača.

.

U međuvremenu, Goran Milisavljević je pevao u sastavima Zeleno lice i Kurajberi, a kao snimatelj, učestvovao je na albumima grupe Negativ, Slađane Milošević, Ane Stanić... Posted by Goran Milisavljevic on Thursday, June 20, 2013

Danas programira video igrice i predvodi grupu Magnet.

U 2016. bend je ušao singlom "Glad".

A Van Gogh - krenuo je nekim sa drugim tonom i sa Đuletom na čelu postao jedan od najpopularnijih domaćih rok bendova.

Izvor: 24sata