Lejdi Gaga danas puni 30 godina, Tejlor Svift došla praznih ruku!

Pop zvezda je rođendan proslavila u subotu, na velikoj zabavi sa mnogobrojnim zvezdama ! Hm, da li je to Tejlor Svfit na žurku došla praznih ruku?

.

Lejdi Gaga proslavila je 26. marta 30. rođendan sa mnogobrojnim kolegama, najvećim pop zvezdama današnjice), da bi danas mogla da uživa sa najbližim prijateljima i porodicom.

Rođendansko slavlje organizovano je u No Name Clubu u Holivudu, a tema večeri bile su razuzdane dvadesete godine prošlog veka!

Gaga je na žurku došla u raskošnoj Sen Loran kreaciji sa svojim verenikom Tejlorom Kinijem i sve vreme ljubazno dočekivala goste, kao prava domaćica.

.

A lista gostiju je zbilja impresivna! Tu su bili Kejt Hadson, Tejlor Svift, Liza Lisa Vanderpamp, Ešli Simpson, Evan Ross, Lana Del Rej, Kajli minog, Keti Bejts Mark Ronson, Lord i Nik Džonas, a takođe su se pojavili i Džon ledžend i Krisi Tajgen.

Ako ste se pitali šta poznate zvezde poklanjaju jedne drugima za rođendan, Izgleda - jedno veliko ništa! Primera radi, fotografi su uslikali Tejlor Svift kako dolazi na žurku sa velikim osmehom i bez obezbeđenja, ali i bez poklona. Kao i većina njenih kolega.

.

Zabava je potrajala do dva sata posle ponoći, a Gaga je već na početku iznenadila goste otpevavši nekoliko pesama!

Ovo je, inače, bila više nego uzbudljiva godina za Gagu! Samo proteklog meseca pobrala je sve pohvale nastupom na dodeli Oskara i izvodeći nacionalnu američku himnu na Superbolu, dok joj je nastup na dodeli Gremi nagrada, kada je odala počast Dejvidu Bouviju, takođe doneo (uglavnom) pozitivne ocene.

Izvor: MTV