Cirkus jedan i komendija: Belorus na Evrosong ide go, okružen vukovima?!

Ivan Saša, čije je pravo ime Aleksandar Ivanov, predstavljaće Belorusiju na ovogodišnjem Evrosongu pesmom „Help You Fly“. Za tu manifestaciju isplanirao je zanimljiv scenski nastup.

.

Odmah na početku treba objasniti da Ivan Saša nije neki čudni egzibicionista koji voli da pokazuje golo telo i da zbog toga na Evrosongu želi da nastupi bez ijednog komada odeće na sebi.

Ivan Saša će predstavljati Belorusiju u Švedskoj, ali još nije sigurno hoće li uspeti da sprovede u delo svoj plan da se na pozornici pojavi sasvim go i okružen vukovima.

Ivan u nastup želi da uvede neke elemente cirkusa, pa digitalne vukove iz videospota na pozornici u Stokholmu planira da zameni pravim vukovima.

.

U svojoj nameri teško da će uspeti jer su u većini zemalja zakonom zabranjeni cirkusi sa životinjama, pa tako i u Švedskoj. Organizacija Eurosonga još nije iznela zvanični stav o njegovoj ideji, a mediji pišu da je sve moguće.

- Želeo bih da skrenem pažnju na mističnu atmosferu u svom nastupu i zapravo osim mene na pozornici će biti još jedan neočekivani lik. Samo gledajte - rekao je Ivanov u intervjuu objavljenom na zvaničnom sajtu Evrosonga, a na Instagramu je pokazao kako bi on to uradio.

U svakom slučaju, svojim planom uspeo je da skrene pažnju medija na sebe čak i pre takmičenja.

.

Izvor: 24sata.hr, 24sata.rs