Žena bez profesije zarađuje 165 $ u minutu!

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan ovih dana ponovno je u centru pažnje zbog svojih golišavih fotografija. Naravno, to nju nimalo ne uzrujava jer gospođa zarađuje skoro 10 000 dolara na sat!

.

Neki su rođeni pod srećnom zvezdom i s dovoljno pameti da unovče – ništa.

Kim se ponovo hvali fotkama na kojima je obnažena, a fanovi deo džet seta odmah su burno reagovali na golotinju, poručujući Kim da je sada supruga i majka. Ali, čini se da nju ni najmanje ne zanimaju kritike.

-Izvinite što kasnim na zabavu. Bila sam zauzeta zarađivanjem 80 miliona dolara na igrici i prebacivanjem 53 miliona na naš zajednički račun, poručila je Kim hejterima koji su se našli pozvani da je komentarišu.

A šta god mi mislili o slavnoj rijaliti porodici i njenoj najrazgolićenijoj članici, čini se da Kim i te kako ima nos za biznis, a tome u prilog ide i njena mesečna zarada.

Radi se o 6.666. 666 dolara mesečno, što u prervodu znači: 1.666.666 dolara nedeljno ili 238.095 dolara dnevno, ili 9.920 dolara na sat ili 165 dolara u minutu!

A evo na čemu zarađuje: porodični šou, mobilne igrice, linija odeće, parfemi... Ali ne zaboravite i da starleta masno naplaćuje i samo pojavljivanje na određenim događajima, što i te kako opravda, s obzirom da izaziva pravu pometnju gde god da se pojavi.

Iako se poslednjih meseci zbog materinstva malo smirila, sigurno je samo pitanje vremena kada će na tržište lansirati još neki proizvod sa svojim imenom.

165 dolara u minutu.

Izvor: Index.hr

Yeezy Vibes @makeupbymario @tokyostylez

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on