Ešton Kučer otkrio detalje tajnog venčanja sa Milom i opasne navike ćerke Vajat

Glumac je u emisiji Elen Dedženeris otkrio kako je izgledalo njegovo tajno venčanje sa Milom Kunis u julu prošle godine: „To je bilo baš podlo. Venčao si se i svaki put kada bi ti ili Mila gostovali kod mene, bili ste vrlo tajnoviti o tome. A onda ste otkrili sa ste u braku i da niko od nas nije bio pozvan na vaše venčanje, našalila se voditeljka.

.

Zvezda serije Dva i po muškarca je objasnila da su on i njegova supruga bili zabrinuti zbog paparaca i helikoptera koji bi mogli da im pokvare venčanje.

- Bili smo zaista zabrinuti jer nismo želeli da, dok izgovaramo zavete, helikopteri lete iznad nas, i da ni ne čujemo jedno drugo. Zato smo to krili. Bili su potrebni neverovatni napori da to postignemo.

Ešton je govorio i o svojoj sedamnaestomesečnoj ćerkici Vajat:

#milakunis #ashtonkutcher

A photo posted by Ashton Kutcher & Mila Kunis (@ashtonmila) on

.

- Ona obožava da pleše. Baš voli to. Pevam joj neke dečje pesmce i baš je razvesele. Voli da vidi točkove koji se okreću. Luda je za njima u igraonici.

#wyattkutcher

A photo posted by Ashton Kutcher & Mila Kunis (@ashtonmila) on

.

Ipak, kaže Ešton, Vajat još nije skapirala da su neke situacije opasne po nju.

#ashtonkutcher imitating #babywyatt #wyattisabellekutcher dancing theellenshow

A video posted by Ashton • Mila • Wyatt (@kuniskutcher) on

.

- Prvih godinu dana se samo trudite da ostanu živi. A onda, nakon toga, samo brinete da sami sebe ne ubiju. Ona konstantno pokušava da se ubije. Ne razume da je ispred nje litica i da je to veoma opasno. Ona bi jednostavno skočila sa nje. Još ne razume. Mislite da bi do sada već shvatili da je vatra opasna, ali ne. Ne znam, iskreno, kako su živeli pećinski ljudi. Kako nisu otišli do vodopada i samo skočili sa njega, našalio se Kučer na kraju.

Izvor: tračara