Nataša Pavlović za PRVA.RS: "Uz praktičnu ženu ide praktični muškarac!"

Emisija "Praktična žena" autorke i voditeljke Nataše Pavlović počinje u ponedeljk 7. marta. Svakog radnog dana od 13 časova, Nataša će vas voditi kroz svet žena i doneti toplinu u u porodični život prikazujući jednostavan pristup životu u domu. Nataša je za sajt PRVA.RS otkrila i kakav je praktičan muškarac.

.

U svakom izdanju čućemo korisne i primenjive savete o lepoti, zdravlju, kući, porodici, spremanju jela, i naravno deci. Pored toga, voditeljka će ugostiti poznate gošće koje će sa publikom podeliti svoja iskustva o porodici, domu i deci.

Ciljna grupa su, kaže Nataša, sve žene, od najmlađih ("čak imamo i decu u studiju"), i dečaci i devojčice, do tinejdžera, žena srednjeg doba, starijih žena.

- Uglavnom, žene i pokoji muškarac kome se obraćamo sa velikim poštovanjem, uvažavanjem. Govorićemo često o muško - ženskim odnosima, o tome šta žene vole kod suprotnog pola, ali i šta muškarci vole kod nas žena.

Ko je u koži žene, zna koliko je ta kože ponekad tesna. Koje ćeš teme obrađivati, a da su od pomoći ženi u 21. veku?

- Niz je praktičnih saveta iz kuhinje, o lepoti, o šminkanju, oblačenju, uradi sama, šta sve možemo u kući od tih sitnica najpraktičnije, najlakše i najbolje same da uradimo, da nam ne uzima mnogo vremena pošto savremena žena, bilo da je domaćica ili zaposlena, nema nikad dovoljno vremena za te stvari. E, mi smo tu da to nekako sabijemo u tih sat vremena, koliko traje emisija svakog dana, onim najkonkretnijim, najpotrebnijim savetima za svaku ženu.

Ko je praktična žena u 21. veku?

- Mislim da je svaka od nas. Prosto, ne zato što želi, već zato što mora da bude praktična, nema mnogo drugog izbora. I to u što kraćem periodu da bude što praktičnija tako da ja bih glasala za sve žene. Ne bih izdvojila nijednu psoebno jer svaka ima i muža i dete i obaveze porodicu i posao uglavnom, i treba sve to uraditi. A sve volimo u ovom veku da budemo i lepe, nekad i previše, o čemu ćemo takođe govoriti u emisiji.

A kakav muškarac može da osvoji praktičnu ženu?

- Praktičnu ženu može da osvoji samo praktičan muškarac koji je neće ni pratiti, niti će je voditi, nego će se dopunjavati.

Detalje o emisiji možete da pronađete OVDE