Biberče poraslo, danas puni 22!

Zar Džastin VEĆ ima 22 godine? Upravo tako! Bibs je rođen 1. marta 1994. godine u Londonu. Ali ne onom u Velikoj Britaniji, već u Kanadi, što da čini jednim od najpoznatijih državljana Kanade svih vremena.

.

Ukoliko ste prethodnih godinu dana živeli na Marsu, proteklih dvanaest meseci bili su meseci Džastinove vladavine (OK, na trenutak ćemo da se pravimo da Adel ne postoji), piše MTV.

Biber se, posle dugog, problematičnog perioda, uspešno vratio na muzičku scenu i to najboljim albumom dosad.

„Purpose“ je zauzeo prvo mesto na listama najprodavanijih albuma sa obe strane Atlantika, dok su se na vrhovima lista singlova smenjivali njegovi hitovi „What Do You Mean“, „Sorry“, „Love Yourself“...

For my bday it would be nice to be #1 :) http://smarturl.it/JBPurposePosted by Justin Bieber on Monday, February 29, 2016

Biber je opustošio dodelu MTV EMA nagrada u Milanu, noseći kući čak pet nagrada! Uz to je osvojio i svoju prvu Grammy nagradu za odličnu saradnju sa Skrileksom i Diploom na pesmi „Where Are You Now“, kao i BRIT priznanje za najboljeg internacionalnog muškog izvođača.

Dakle, više nego dovoljno razloga za slavlje, zar ne? Armija Beliebera danas širom sveta slavi Biberov 22. rođendan, a hejteri pevaju: „Is it too late now to say sorry?"

Izvor: MTV